Manta LED320M9 – televizor LED cu ecran HD Ready de 32 inch si sistem Dolby Digital de 16W!

 Preţ Manta LED320M9

Fie pentru urmarirea programelor TV ori pentru utilizarea ca monitor PC, in acest review va prezentam modelul Manta LED320M9, un televizor LED fara functii Smart cu diagonala de 81 centimetri, rezolutia High Definition si sistem audio de 16W, ideal pentru o bucatarie moderna si camera copiilor. Acesta se regaseste in oferta marelui magazin online de electro-IT din Romania, eMAG, la un pret destul de ok pentru dotarile sale bune de imagine/sunet, respectiv pentru orie tip de buget, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia standard a producatorului.

 Review Manta LED320M9

Noul televizor LED de la Manta va ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului TV-ului si un suport standard integrat, care se va integra in orice tip de decor din locuinta voastra, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna, camera adolescentilor si in oricare alta incapere nu foarte spatioasa. Noul televizor LED Manta este compatibil cu suportul de perete VESA (optional) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile normale de 50,8 x 81 x, 14 centimetri, o greutate de aproximativ 5,2 kilograme si un consum la functionare de maxim 65W.

Diagonala normala de 81 centimetri (32 inch) a noului televizor Manta este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor/adolescentilor si pentru un dormitor nu foarte spatios, in timp ce acesta suporta rezolutia HD Ready (1366 x 768 pixeli) pentru a afisa o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio Dolby Digital, format din doua difuzoare stereo incorporate de maxim 16W, cu tehnologia Dolby Digital Plus, care va reda un sunet puternic si destul de captivant, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului la maxim.

Noul televizor LED Manta LED320M9 este prevazut cu tunerul digital DVB-T/C si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau mediabox, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Acesta include o functie de monitor pentru a-l conecta la PC, laptop sau la consola de gaming si al utiliza ca pe un simplu monitor LED mare, prin porturile digitale HDMI, precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile preferate de pe dispozitivele USB externe, cu ajutorul portului USB inclus.

Manta LED320M9

HD, HDMI, Dolby Digital

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Manta LED320M9 este, dupa parerea noastra, alegerea ideala pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui televizor HD de dimensiuni bune, fara functii Smart de ultima generatie, la un pret avantajos pentru orice tip de buget. Asadar, noul LED TV de la Manta va ofera o imagine clara si de inalta definitie, pe diagonala de 81 centimetri, respectiv un sunet puternic si destul de captivant, cu ajutorul sistemului audio de 16W, totul fiind ambalat intr-un design simplu dar modern ce se va integra fara probleme in orice decor din locuinta voastra sau spatiu public/comercial.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT