Midea HD-463FWEN

REVIEW – Midea HD-463FWEN

Midea HD-463FWEN

Midea HD-463FWEN este un aparat frigorific incadrat intr-o clasa buna de eficienta energetica si bine echipat raportat la pretul sau de achizitionare, care detine o cantitate suficienta de stocare alimente pentru o familie cu 1-2 copii. Cu toate ca produsele Midea nu se bucura de o prea mare atentie pe piata locala, mentionam ca este unul dintre cei mai mari producatori de profil din lume si una dintre cele mai importante companii din China.

Acum, precizam ca frigiderul Midea se afla deja in oferta cunoscutului magazin online din Romania, eMAG, si poate fi achizitionat la un pret ce pare a fi foarte ok raportat la caracteristicile sale importante, asta intr-un buget avantajos al celor interesati de produs. In plus, din moment ce achizitionati aparatul frigorific, veti beneficia de garantia standard de pana la 24 de luni, livrarea produsului la usa locuintei, deschiderea coletului la livrare si de retur gratuit in termen maxim de 14 zile calendaristice.

 Review Midea HD-463FWEN

Frigiderul cu doua usi Midea are un aspect modern tip minimalist si este bine finisat la exterior, realizat din materiale de calitate (usi inox), prin care se poate integra cu usurinta oriunde in locuinta, inclusiv in spatiile limitate in inaltime. Carcasa exterioara este una eleganta si complet argintie, cu logo-ul producatorului imprimat pe usa congelatorului in colt, iar cele doua usi sunt reversibile si realizate din inox, cu deschidere spre dreapta. Acesta cantareste aproximativ 64 de kilograme si are o inaltime ce nu depaseste 175 de centimetri, insa nivelul de zgomot produs in timpul functionarii sale este putin cam mare ce ajunge pana la 43 dB.

Clasa energetica A+, in care este incadrat modelul HD-463FWEN de la Midea, rezulta un consum eficient de energie la functionare, de unde si consumul de energie de 0,8 kWh pe zi. Acesta vine la pachet cu tehnologia inteligenta de racire Total No Frost, asadar aparatul frigorific este complet fara gheata la congelator si are un nivel optim de umiditate la frigider pentru alimente proaspete si usurinta in utilizare (nu mai trebuie dezghetat manual). Acum, aparatul frigorific de la Midea are o capacitate totala de pana la 340 de litri, ce ar trebui sa fie suficienta chiar si pentru o familie cu 1-2 copii, din care compartimentul de refrigerare are 255 de litri, iar restul spatiului util de 85 litri ii revine congelatorului.

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, la frigider dispune de trei rafturi din sticla securizata (doar doua sunt ajustabile pe inaltime), doua sertare mai compacte pentru fructe si/sau legume, un sertar special pentru carne, peste si/sau branzeturi (cu o temperatura de doar 0 grade Celsius), trei suporturi amplasate pe usa si iluminare interioara pe LED. In compartimentul congelatorului avem un spatiu mare si deschis de depozitare a alimentelor congelate pentru a le pastra mai mult timp decat la frigider, unde include totusi un singur raft din sticla si doua suporturi pe usa prin care putem avea acces mai usor la produsele depozitate.

 Părerea noastră despre produs

Modelul Midea HD-463FWEN este bine finisat la exterior, cu materiale de calitate (inox), si aproape complet compartimentat la interior, cu exceptia suportului metalic de sticle, a suportului de oua si a tavitei pentru cuburi de gheata. Cu toate ca nu avem accesoriile aparatului precizate mai sus in pachet, iar nivelul de zgomot sunt putin cam ridicat in comparatie cu alte modele standard, putem trece cu vederea micile dezavantaje multumita celorlalte caracteristici importante ale produsului, inclusiv pretul sau avantajos de achizitionare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT