Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine MSZ-FH35VE-MUZ-FH35VE

REVIEW: Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine MSZ-FH35VE-MUZ-FH35VE – Cu 12000 BTU, Plasma Quad și 3D I-See Senzor!

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Kirigamine MSZ-FH35VE-MUZ-FH35VE cuprinde cele mai recente progrese tehnice și științifice în domeniul aerului condiționat și al distribuției. Acesta oferă un nivel ridicat al eficienței energetice, permițând utilizarea aparatului de aer condiționat în permanență. Sistemul modern de filtrare a aerului și algoritmul unic al compresorului Inverter, creează o atmosferă sănătoasă și confortabilă în casa ta. Aparatul este echipat cu toate caracteristicile necesare pentru crearea unui mediu ambiental foarte plăcut și perfect ozonat.

 Preț Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine MSZ-FH35VE-MUZ-FH35VE

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Kirigamine MSZ-FH35VE-MUZ-FH35VE are un preț destul de mare, însă raportul preț/calitate este bun, deoarece acest dispozitiv este elegant, economic și foarte tehnologizat. La cumpărarea dispozitivului nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE este dotat cu Plazma Quad,  un sistem unic de purificare a aerului care distruge bacteriile, virușii, alergenii și praful, creând o atmosferă interioară sănătoasă și sigură. Modul Econo Cool al dispozitivului, este modul de răcire economic. Se știe că o creștere a temperaturii aerului stabilită de aparatul de aer condiționat cu numai câteva grade, poate economisi până la 20% din energia electrică consumată. Compresorul Inverter combină tehnologia modernă în tehnicile electronice și de programare a microprocesorului, pentru a asigura eficiența maximă a sistemului în modurile de răcire și de încălzire, cu un consum minim de energie electrică.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE oferă o capacitate generală de 12000 BTU, oferind încăperii un climat purificat și confortabil.

Unitate interna: Unitatea interioară este de culoare albă și are un design modern, elegant și rafinat. Pe carcasă este amplasat un panou cu LED-uri, iar cu ajutorul telecomenzii pot fi accesate funcțiile.

Eficiența energetică: Acest dispozitiv se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++ pentru răcire și A++ pentru încălzire. Cu modul Econo Cool la răcire, aparatul are o funcționare economică.

Funcții și tehnologii: În afară de funcțiile principale de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație, dispozitivul mai prezintă și alte funcții precum, tehnologia 3D i-See Sensor, funcția de detectare cameră goală. Microcontrolerul  3D i-See Sensor încorporat, procesează modelul de temperatură tridimensional rezultat și găsește poziția persoanelor din cameră.

Nivel de zgomot: Mitsubishi Electric Kirigamine Hara MSZ-FH25VE-MUZ-FH25VE este un dispozitiv cu un nivel de zgomot foarte scăzut, acesta fiind de 21 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT