Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter!

Preţ Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA este un aparat de aer conditionat modern si foarte silentios de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret acceptabil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb pur, clasa energetica A la racire si incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Econo Cool, Super Silent, 12h Timer Auto Restart, etc.).

Review Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA

Design-ul modern si compact al aparatului de aer conditionat marca Mitsubishi Electric se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului elegant de culoare alb pur si a liniilor curate si neutre ale unitatii interioare de tip Split pe perete, integrandu-se perfect in orice tip de mediu. In plus, unitatea interioara cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de 29 x 79,9 x 23,2 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 25 de kilograme si dimensiunile de 53,8 x 69,9 x 24,9 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 45 dB la interior si de maxim 50 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA are o capacitate de racire de 10577 BTU/h (cu un consum de 212 kWh pe an), respectiv o capacitate de incalzire de 12283 BTU/h (cu un consum de 885 kWh pe an), fiind suficient de puternic pentru o suprafata de aproximativ 25 – 35 de metri patrati. Tehnologia Inverter utilizeaza un model nou de compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge initial la  temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante de temperatura, cu avantajele confortului si al consumului redus de energie.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Econo Cool, Power Save, 12h Timer, Super Silent, Auto-curatare, Auto Restart si Auto-diagnoza). Mai exact, functia inteligenta de control al temperaturii (Econo Cool) regleaza cantitatea de aer directionat catre persoanele aflate in raza orificiului de iesire a aerului, astfel ca temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade Celsius fara a afecta confortul mediului ambiental sau a consuma prea multa energie.

Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA-MUZ-HJ35VA este capabil sa ofere o temperatura optima in incapere cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si in zilele calde de vara sau in cele racoroase de toamna, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 25 – 35 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si foarte silentios, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare.

– Părerea clienţilor –

Am achizitionat acest model de la Mitsubishi Electric, produs intr-o fabrica din Thailanda, deoarece este unul dintre putinele branduri de top care nu produce in China. Este un aparat de aer conditionat pur si simplu senzational, are un aspect elegant de culoare alb pur si este foarte silentios si usor de utilizat.

Este elegant si foarte silentios, nu consuma prea multa energie (chiar daca face parte doar din clasa A) si este suficient de puternic pentru o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere si altor persoane interesate de acest model.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Este placut la vedere si foarte silentios, are un consum redus de energie electrica si raceste/incalzeste rapid suprafata recomandata de catre producator. Recomand.

Nu am nimic de reprosat. Produsul corespunde descrierii online. Este ideal pentru cine doreste un aparat de aer conditionat fiabil de la un brand de top. Este suficient de puternic pentru o sufragerie si bucatarie de aprximativ 40 de metri patrati, chiar si la o temperatura exterioara de 36 de grade.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT