Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA – aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter si capacitate de 21000 BTU/h!

Preţ Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA

Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA este un aparat de aer conditionat modern si foarte puternic de 21000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 50 – 60 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret decent pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb pur, clasa energetica A+ la racire si incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 21000 BTU/h, un filtru lavabil anti-praf si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare, Dezumidificare, Econo Cool, Auto Clean, Programator zilnic, Auto Restart si Auto-diagnoza).

Review Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer conditionat marca Mitsubishi Electric se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului simplu si elegant de culoare alb pur si a liniilor curate si neutre ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 60 mp. In plus, unitatea interna cantareste 13 kilograme avand dimensiunile de 30,5 x 92,3 x 25 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 84 x 88 x 33 centimetri si o greutate de aproximativ 55 de kilograme, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 50 dB la interior si de 55 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA dispune de o capacitate de racire de 20813 BTU/h (cu un consum la racire de 354 kWh pe an), o capacitate de incalzire de 23202 BTU/h (cu un consum la incalzire de 1544 kWh pe an), fiind indeajuns de puternic pentru o suprafata de aproximativ 50 – 60 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un model nou de compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge initial la  temperatura dorita si o mentine stabila, fara variatii deranjante de temperatura, cu avantajele confortului si al consumului redus de energie electrica.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru lavabil impotriva particulelor de praf si mai multe functii speciale (Econo Cool, Auto Clean, Programator zilnic, Auto Restart si Auto-diagnoza). Mai exact, functia inteligenta de control al temperaturii (Econo Cool) regleaza cantitatea de aer directionat in raza orificiului de iesire a aerului, astfel ca temperatura mediului poate fi ridicata cu 2 grade Celsius in locuinta dumneavoastra, fara a afecta confortul mediului ambiental sau a inregistra un consum suplimentar de energie.

Părerea noastră despre produs

Ideal pentru persoanele sau familiile care vor sa se bucure de un mediu de viata placut si confortabil, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ60VA-MUZ-HJ60VA este capabil sa le ofere o temperatura optima in incapere cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -10 grade Celsius. Astfel ca, echipamentul de aer conditionat marca Mitsubishi Electric reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou sistem de climatizare foarte puternic si de buna calitate, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate generoasa de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret destul de ok.

– Părerea clienţilor –

Un echipament de aer conditionat foarte puternic si de buna calitate, produs de unul dintre brandurile de top de pe piata. Este silentios si elegant, are un consum redus de energie si este indeajuns de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest sistem de climatizare pentru capacitatea mare de racire si incalzire, respectiv pentru calitatea garantata de experienta producatorului. Il utilizez aproape in fiecare zi intr-o sufragerie + bucatarie deschisa (open space) si se descurca fara probleme in orice situatie, .

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 55 mp. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere si tuturor celor interesati de acest model.

Este un aparat de aer conditionat cu o capacitate mare de racire/incalzire si fabricat din materiale de buna calitate, la un pret decent. Se potriveste perfect pe oricare perete il veti instala si functioneaza foarte bine la o temperatura de -10 grade Celsius. Il recomand cu incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT