NODA 32DN6 – televizor LED accesibil cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD!

Accesibil, elegant si destul de bun, televizorul LED NODA 32DN6 din gama 2016 este ideal pentru o incapere de dimensiuni reduse sau utilizarea ca un simplu monitor, beneficiind in principal de un raport calitate-pret foarte bun din orice punct de vedere. Disponibil mai nou si pe eMAG.ro la un pret accesibil, acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 32 inch, sunet decent, tuner digital si multe altele.

Noul televizor de la NODA se remarca printr-un display foarte bun de tip Direct LED, cu o diagonala normala de 80 de centimetri (32 inch), rezolutie decenta de maxim 1366 x 768 pixeli (HD), un constrast dinamic ridicat, o luminozitate incredibila de 1500 cd/mp, un contrast nativ de 1600:1, timp de raspuns rapida de doar 9 ms si o frecventa ridicat de 100 Hz, care poate afisa imagini clare si de inalta calitate pentru o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Televizor LED NODA,80 cm, 32DN6, HD – verifică preț

Ecranul HD LED de 32 inch mai beneficieaza de o comutare automata a raportului de aspect a imaginii si de unghiuri largi de vizibilitate de 180 de grade pe orizontala/verticala, oferind asadar imagini de inalta definitie si culori vii din orice unghi de vizionare al TV-ului. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 20 W si tehnologia superioara de sunet Dolby Digital, permit redarea unui sunet puternic si destul de bun, completand astfel intreaga experienta de vizionare al noului TV.NODA 32DN6

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C) simplifica receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern. Functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a TV-ului de 80 centimetri la PC-ul sau chiar laptopul dumneaovastra, prin intermediul portului VGA sau a celui digital HDMI. Playerul multimedia integrat asigura redarea fara niciun fel de problema a continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern, datorita portului USB 2.0.

Televizorul LED NODA 32DN6 este compatibil cu suportul standard de perete VESA pentru a beneficia de o montare rapida si cu foarte mare usurinta pe peretele din incaperea unde doriti sa-l amplasati, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV. Cu toate acestea, TV-ul de 80 de centimetri mai dispune de un port USB 2.0, o intrare Component, o intrare video composite, o intrare Scart (RGB), un port audio jack de 3,5 milimetri, un port VGA si un port digital HDMI.

Comentarii

Leave a reply

Review IT