Nordstar CS-51V3A-PB137AR – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru lavabil HD!

Preţ Nordstar CS-51V3A-PB137AR

Nordstar CS-51V3A-PB137AR este un aparat de aer conditionat modern si performant de 18000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design modern si foarte elegant, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 1800 BTU/h, un filtru lavabil HD de inalta densitate (cu autocuratare) si mai multe functii speciale de climatizare (Auto Restart, Turbo Mode, Sleep Mode, Flux de aer 3D, Dezghetare automata si Auto-diagnoza).

Review Nordstar CS-51V3A-PB137AR

Design-ul minimalist si ultra-modern al aparatului de aer conditionat marca Nordstar se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns al unitatii interne tip Split pe perete, fiind ideal pentru acasa sau pentru un spatiu de birouri de pana la 50 mp. In plus, unitatea interna cantareste 14 kilograme avand dimensiunile de 29,2 x 90 x 21,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 60,5 x 85 x 29,5 centimetri si o greutate de aproximativ 45 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 40 sau 48 dB la interior si de maxim 65 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-51V3A-PB137AR dispune de o capacitate de racire de 17400 BTU/h (cu un consum de 1580 W/h la racire) si o capacitate de incalzire de 17740 BTU/h (cu un consum de 1440 W/h la incalzire) si de o capacitate de dezumidificare de 1,8 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru o incapere de pana la 40 – 50 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou de compresor rotativ Hitachi tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade si maxima de +46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Nordstar include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru lavabil HD anti-praf (cu autocuratare), precum si mai multe functii speciale (Auto Restart, Sleep Mode, Turbo Mode, Flux de aer 3D, Auto-diagnoza si Dezghetare automata). Mai exact, noul sistem de climatizare marca Nordstar poate functiona la o capacitate maxima in modul Turbo, intr-un interval orar presetat, pentru a atinge rapid temperatura selectata, astfel incat sa va puteti bucura rapid de un maxim de confort in locuinta dumneavoastra, indiferent de temperatura exterioara.

Părerea noastră despre produs

Modern, foarte puternic si performant, aparatul de aer conditionat Nordstar CS-51V3A-PB137AR ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate buna a aerului, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Astfel ca, echipamentul de aer conditionat marca Nordstar reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc un nou sistem de climatizare elegant si de buna calitate, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe tehnologii/functii de ultima generatie, la un pret bun.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si de buna calitate, dupa pererea mea, disponibil la un pret mai mult decat ok. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest sistem de climatizare in urma cu cateva saptamani si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Il utilizez aproape zilnic pentru un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in orice situatie. Il recomand cu mare incredere.

Este un echipament de aer conditionat complet din toate punctelele de vedere. Se potriveste perfect in sufragerie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie, iar acesta functioneaza fara probleme la o temperatura de -15 grade Celsius.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Arata foarte bine pe perete, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt destul de reduse si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie mare + bucatarie deschisa (open space). Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT