REVIEW: Căști Hi-Fi OPPO PM-3, alb – Excelente de purtat pe stradă!

OPPO PM-3

Inițial, publicului i-au fost prezentate cele mai scumpe căști OPPO PM-1, poziționate ca și căști high-end. Producătorul a oferit apoi o opțiune ceva mai accesibilă PM-2, cu modificări minime în proiectare. Cu toate acestea, aceste două modele sunt foarte exigente în ceea ce privește calitatea sursei și se concentrează în primul rând pe a asculta muzică cu echipamente scumpe audiofile. Acest lucru înseamnă că în urmă rămâne o parte semnificativă a potențialilor cumpărători, care de multe ori, folosesc căștile pe stradă sau în mijloacele de transport public și au dorința de a obține o calitate excelentă a sunetului. În plus, nu se poate ignora criza care cere întotdeauna schimbări în favoarea dispozitivelor mai accesibile. Într-un fel sau altul, compania OPPO a venit cu ideea de a crea un al treilea model al liniei PM, destinat în primul rând utilizatorilor mobili.

Casti Hi-Fi OPPO PM-3, alb

Căștile OPPO PM-3 sunt adoptate după modelele mai vechi, terminându-se cu banda de susținere pentru urechi care este realizată din piele moale și o abundență de elemente metalice. Sunt confortabile la purtare, fiind realizate din materiale de înaltă calitate.

  Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 10 − 50000 Hz
  • Segment: Hi-Fi
  • Impedanța: 26 ohm
  • Conectare: Jack 3.5 mm, Adaptor 6.3 mm
  • Utilizare: Hi-Fi

Preț Casti Hi-Fi OPPO PM-3, alb

Principala diferență a căștilor Hi-Fi OPPO PM-3 este faptul că pot fi purtate pe stradă. O atenție deosebită este acordată la crearea izolației excelente a sunetului. PM-3 nu interferează cu alte sunete și muzica nu va fi auzită de cei de afară. Prețul căștilor OPPO PM-3 este de 2.299 lei, la fel ca și a celor de alte culori.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Oferă muzicalitate și un echilibru amplu în detaliu. Sunetul instrumentelor muzicale și a vocilor sunt redate aproape perfect!

OPPO PM-3 oferă o izolație perfectă cu rezultate excelente de ascultare!
OPPO PM-3, alb

Cu banda sustinere Over-Ear

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT