REVIEW: Căști OPPO PM-3 negre – Ideale pentru interior sau exterior!

OPPO PM-3

OPPO PM-3 arată robuste și solide, cu pernuțe moi ce acoperă bine urechile, în esență, izolează bine de zgomotul exterior. Nu se simte nicio presiune pe cap, oferind posibilitatea de fi purtate o lungă perioadă de timp. Fiind destul de mari, acestea se pot regla la dimensiunea capului. Dacă le vei ține pe cap mai multe ore, nu va exista niciun disconfort sau vreo iritare. Dimensiunile pot fi optimizate prin rotirea cupelor la 90 de grade. O caracteristică unică a căștilor este diafragma cu șapte straturi, care poate găzdui două sau mai multe fire pe ea, și eventual putând duce la o creștere a sensibilității și la o reducere a distorsiunilor de diferite tipuri.

Casti OPPO PM-3

Cu ajutorul lor, poți asculta MP3-înregistrare pe telefon, făcând tot posibilul să te bucuri de utilizarea lor. Datorită calității sale ridicate, te poți bucura de căștile OPPO PM-3 oriunde pe stradă sau în interior. 

  Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 10 − 50000 Hz
  • Tehnologie: cu fir
  • Segment: Hi-Fi
  • Impedanța: 26 ohm
  • Conectare: Jack 3.5 mm, Adaptor 6.3 mm
  • Utilizare: multimedia, audiție

Preț Casti OPPO PM-3

Iubitorii de muzică clasică vor găsi în PM-3 de culoare neagră, un instrument perfect pentru a asculta piesele cele mai ambițioase și complexe. Acestea pot fi ascultate cu o dinamică excelentă, sistem Hi-Fi, mai bine decât ai fi putut asculta vreodată. Prețul este de 2.299 lei și pot fi cumpărate din magazinul online.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

OPPO PM-3 poate fi considerat ca un mare sistem complet de sunete, la care poți asculta muzica personală la domiciliu sau afară!

OPPO PM-3 negre sunt excelente! Pot face o reală concurență cu boxele high-end!
OPPO PM-3 negre

Cu banda sustinere Over-Ear

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT