ORION OSPL-18600IN – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu un raport pret/calitate foarte bun!

Preţ ORION OSPL-18600IN

ORION OSPL-18600IN este un aparat de aer conditionat puternic si performant de 18000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant proaspat, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf si filtru antibacterian) si mai multe functii speciale de climatizare (Turbo Mode, Super Silent, 24h Timer si Auto Restart).

Review ORION OSPL-18600IN

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer conditionat marca ORION se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavaostra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns al unitatii interne tip Split pe perete, fiind ideal pentru acasa sau intr-o camera de apartament si in oricare alta incapere de pana la 50 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de 35 x 86,5 x 27,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 69 x 99 x 41,5 centimetri si o greutate de aproximativ 40 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 56 dB la interior si de 65 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat ORION OSPL-18600IN dispune de o capacitate de racire/incalzire de 18000 BTU/h (cu un consum de 1,66 kW/h la racire si de 1,63 kW/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de 1,86 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru a asigura confortul necesar intr-o incapere de pana la 50 de metri patrati. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip Inverter de la Highly, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade si maxima de pana la 50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Yamato include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un sistem de filtrare avansat (filtru anti-praf si filtru antibacterian) impotriva particulelor de praf, alergeniilor, bacteriilor si a mirosurilor neplacute din aer, precum si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Sleep Mode, 24h Timer si Auto Restart). Mai exact, sistemul de climatizare marca ORION poate functiona la o capacitate maxima in modul Turbo, intr-un interval orar presetat, pentru a atinge rapid temperatura dorita in locuinta dumneavoastra, astfel incat sa va puteti bucura oricand de un maxim de confort in viata de zi cu zi.

Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat ORION OSPL-18600IN se evidentieaza in principal printr-un nou compresor tip Inverter de la Highly, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functiile speciale de climatizare, toate acestea fiind disponibile la un pret bun pentru performantele sale de climatizare. Acestea fiind spuse, echipamentul de aer conditionat marca ORION reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si foarte puternic, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret mai mult decat ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret super ok de achizitionare. Este elegant si destul de silentios, are un consum destul de redus de energie si este indeajuns de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el pentru pretul sau de achzitionare. Il utilizez aproape zilnic pentru a creea un maxim de confort in locuinta si face fata fara probleme in absolut orice situatie pe intreg parcusul anului.

Acest echipament de aer conditionat are un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste / incalzeste foarte bine o sugfragerie + bucatarie deschisa (open space). Recomand.

Nu am nimic de comentat. Este un sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere, la un pret bun de achizitionare. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere tuturor celor care vor un produs foarte bun la un pret mai mult decat ok.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT