Osaka OHW09IG5 – aparat de aer conditionat nou cu design deosebit si compresor Inverter!

Ideal pentru zilele de vara foarte calde si nu numai, aparatul de aer conditionat Osaka OHW09IG5 este alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc un mediu ambiental placut si foarte bine aerisit. Designul atragator si performantele ridicate sunt principalele caracteristici ale aparatului de aer conditionat de ultima generatie, acesta fiind disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun pentru orice buget.

Cu un design deosebit si foarte atragator, noul model de aparat de aer conditionat de la producatorul asiatic Osaka este ideal atat pentru living, dormitor, case sau apartamente, cat si pentru vile, garsoniere, camere de hotel si chiar spatii comerciale. Acesta ofera un aspect elegant inedit incaperii, gratie unitatii interioare de culoare alba si a afisajului digital, asigurand totodata o eficienta ridicata in racirea si incalzirea aerului.

PROMOȚIE Osaka OHW09IG5 , 9000 btu , inverter , clasa A++ – verifică preț

Unitatea exterioara integreaza un compresor stabil de tip Osaka Inverter pentru a beneficia de o eficienta inalta si durabilitatea exceptioanala, datorita unui schimbator eficient de caldura, sistem de conducte optimizat si a unei distribuiri de calitate a aerului ventilat. Compresorul stabil de la Osaka include o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru controlarea precisa a fluxului de refrigerare, dar si un ventilator axial cu design optimizat si diametru mare.Osaka OHW09IG5

In ceea ce priveste unitatea interioara a aparatului de aer conditionat Osaka OHW09IG5, aceasta beneficieaza de asemenea de tehnologia speciala Inverter a compresorului de la Osaka, ceea ce va permite sa va bucurati de un consum cat mai redus de energie electrica, o functionare optima la temperaturi ridicate/scazute, un nivel scazut de zgomot, si mai multe functii utile. In plus, unitatea interioara are orificilei de absorbie si evacuare a aerului largite, dar si un ventilator de inalta calitate.

Caracteristicile sale generale includ un numar de 4 trepte de viteza + modul Turbo pentru ventilator, un filtru anti-praf de buna calitate si nu in ultimul rand mai multe functii utile si de foarte buna calitate, printre care de racire (ventilare), incalzire, dezumidificare, Sleep si multe altele. Aparatul de aer conditionat de la Osaka dispune de o capacitate de racire/incalzire de pana la 9000 BTU, in timp ce acesta consuma o putere de maxim 1300 W la racire, respectiv 1400 W la incalzire.

Comentarii

Leave a reply

Review IT