Televizor LED Smart Panasonic, 80 cm, TX-32CS600E, Full HD – Smart TV elegant

Panasonic TX-32CS600E este un televizor LED Smart aparut anul trecut pe piata iar de atunci si pana acum a strans foarte multe aprecieri din partea utilizatorilor care l-au testat sau l-au cumparat deja. Asta pentru ca are un pret foarte bun raportat si o serie de calitati de exceptie, ce il face sa fie practic, frumos si performant.

Chiar daca este unul din cele mai mici televizoare LED Smart de la Panasonic, acest model impresioneaza printr-un design placut. Este argintiu si are un stand de sustinere dreptunghiular, gol in mijloc, cu liniii fine curbate.

Unul din cele mai mari avantaje oferite de acest model este faptul ca vine cu garantie 5 ani, enorm in comparatie cu restul tv-urilor ce au garantie doar 2 ani de zile. Lucrul acesta ma convinge inca o data de calitatea brandului japonez Panasonic. Apoi, dupa cum apreciaza si clientii calitatea imaginii si a sunetului este excelenta.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-32CS600E – verifică noul preț !!!

Sunetul este redat de doua boxe a cate 10W fiecare cu caracteristici superioara ca Dolby Digital Plus ce va permite sa personalizati usor si rapid sunetul in functie de continutul de pe televizor.

Displayului tv-ului Panasonic TX-32CS600E de 80 cm ii revine o rezolutie Full HD, de 1920 x 1080 pixeli si imagine cu High Contrast. Are player multimedia incorporat, tuner digital si slot CI+ pentru transmisiune digitala. Se misca bine pe wireless si in mirroring. Din pacate, functia smart este destul de limitativa daca avem in vedere ca exista destul de putine aplicatii pentru el. Pentru Youtube functioneaza perfect.

Televizor LED Smart Panasonic, 80 cm, TX-32CS600E, Full HD

Cu my Home Screen aveti posibilitatea de a va configura ecranul de pornire in functie de preferintele dumneavoastra pentru ca ulterior sa le puteti accesa imediat ce aprindeti televizorul. Cu In-House TV Streaming puteti viziona posturile tv din orice loc din casa nu trebuie sa asezati tv-ul neaaparat langa priza de antena. Tv-ul receptioneaza transmisii in flux, fie prin wifi, lan sau alte adaptoare.

Imaginea este mult imbunatatita mai ales functiei Bright Panel Plus, ceea ce face ca orice continut redat sa fie mult mai clar chiar si in modul dinamic. In afara de calitatea exceptionala a imaginii, playerul multimedia integrat si sistemul audio cu sunete puternice si clare – toate sunt puncte forte pentru care merita cu adevarat sa acordati o sansa acestui televizor. Cei care au facut deja acest lucru nu au regretat – dovada ratingul foarte bun acordat de acestia – verifica aici http://www.emag.ro/televizor-led-smart-panasonic-80-cm-full-hd-tx-32cs600e/pd/D82F6MBBM/

Televizorul Panasonic TX-32CS600E masoara 733 x 436 x 59 mm si cantareste 7 kg. Se livreaza impreuna cu o telecomanda usor de utilizat, dar pe care puteti gasi cateva butoane inutile (cum ar fi butonul pentru aplicatiile Netflix care nu sunt disponibile in tara noastra).

Comentarii

Leave a reply

Review IT