Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40CX670E, 4K Ultra HD – tehnologie de varf!

Majoritatea specialistilor in domeniu considera ca smart tv-urile sunt o schimbare cruciala in zona it pentru entertainmnent. Cert este ca tot mai multe persoane sunt interesate de achizitionarea unui astfel de televizor inteligent si avand in vedere o gama atat de bogata in ceea ce priveste ofertele de smart tv-uri de pe piata nu e de mirare ca poate fi destul de dificil sa te hotarasti asupra unui model.

In acest context am sa va recomand azi televizorul Panasonic TX-40CX670E, dotat cu cea mai noua rezolutie 4K Ultra HD si cu diagonala de 100 cm (respectiv 39 de inch). Ca design, sigur te va impresiona din prima clipa datorita elegantei de care da dovada. Iti va placea mai ales ca are o rama extrem de subtire care incadreaza foarte bine ecranul. Rama este de culoare neagra cu argintiu in partea inferioara, subliniind parca mai mult frumusetea sa. Avand in vedere ca piciorul de sustinere este atat de rafinat, la fel de subtir, argintiu cu linii curbe, s-ar putea sa-ti para rau si sa renunti la ele ca sa monteti tv-ul pe un perete. Oricum decizia iti apartine in acest sens, ambele varianta fiind posibile: pe masa sau pe perete.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-40CX670E – verifică noul preț !!!

Vreau sa subliniez inca de la inceput ca garantia pentru acest tv Panasonic TX-40CX670E este de 5 ani. Este o promotie pe care cei de la Panasonic o ofera timp de aproape un an de zile pentru majoritatea modelelor din oferta lor. Prin urmare, daca te grabesti ai toate sansele sa prinzi aceasta oferta cu adevarat speciala.

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40CX670E, 4K Ultra HD

Dar sa vedem mai exact cateva functii si caracteristici ale televizorului Panasonic TX-40CX670E. Displayul este LED, wide si are rezolutie 3840 x 2160 pixeli. Caracteristici tehnologice ca Brilliant Contrast, 4K Pure Direct si Local Dimming fac ca imaginea pe care o vezi pe ecran sa fie cu totul si cu totul spectaculoasa, aspect confirmat de foarte multi cumparatori pe mai multe forumuri din Romania.

Televizorul Panasonic TX-40CX670E dispune de tuner pentru receptionarea in format digital a posturilor tv, de slot CI+ precum si de playerul multimedia integrat care va permite sa accesati rapid continut de pe dispozitive externe ca tableta, stick usb sau hdd extern. Practic puteti conecta unul din aceste dispozitive la tv si sa rulati direct filme, muzica, sa vedeti poze sau alte fisiere.

Pentru conexiuni externe aveti la dispozitie 3 porturi usb 2.0, 3 HDMI-uri si uzualele video composite, component si Scart. Fiind un Smart TV are wireless incorporat si vine cu o telecomanda ce va ghideaza perfect printr-un meniu usor de inteles si de utilizat.

Afla aici superpretul pentru care se vinde in acest moment televizorul Panasonic TX-40CX670E.

Comentarii

Leave a reply

Review IT