Televizor LED Smart Panasonic, 121 cm,TX-48C320E , Full HD – perfect pentru sufragerie

Fiabilitate si calitatea superioara a imaginii – acestea sunt principalele doua elemente ce deosebesc televizoarele Panasonic de alte exemplare disponibile pe piata.

Noul televizor Panasonic TX-48C320E are o diagonala de 121 cm, incadrandu-se perfect in orice sufragerie sau birou. Are ecranul LED si rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli. Se poate folosi si ca monitor daca il conectati la o unitate centrala sau la un laptop. Este un smart tv, dar nu si 3D, motiv pentru care il regasim la un pret acceptabil. Dynamic Contrast reprezinta una din functiile superioare pe partea de video, iar ca urmare avem la dispozitie o paleta larga de nuante de culori pe care le putem selecta in functie de continutul rulat. Astfel, gasim moduri diferite pentru jocuri, continut dinamic, natural si video.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-48C320E – Verifică noul preț !!!

Ca design, Panasonic TX-48C320E are un aspect foarte interesant si elegant in primul rand datorita ramei negre slim in combinatie cu doua picioruse de sustinere argintii dispuse perfect pentru ca asezand televizorul pe masa acesta sa aiba o stabilitate foarte buna.

Panasonic TX-48C320E

Playerul multimedia integrat va permite sa conectati un flash sau un hdd extern in usb, iar mai apoi sa vizualizati continutul de pe acesta (de exemplu sa vedeti poze sau sa vizionati un film). Este la indemana si foarte practic. Posibilitatile de distractie nu se termina aici, ci din contra. Vorbim despre un smart tv, cu care va puteti conecta la internet, unde posibilitatile sunt nenumarate. Veti avea posibilitatea de a urmari videoclipurile preferate de pe Youtube foarte rapid direct pe ecranul cel mare al televizorului.

De fapt trebuie sa stiti ca pentru a putea conecta si alte dispozitive externe de pe care sa vedeti diverse fisiere aveti la dispozitie un port usb 2.0, doua porturi HDMI, precum si cate o intrare composite si component. Minijack-ul pentru casti poate fi folosit pentru conectarea castilor atunci cand doriti sa auziti doar dumneavoastra sunetul de pe tv. Poate fi util atunci cand jucati sau cand va uitati la un film si nu doriti sa-i deranjati pe ceilalti membri ai familiei din apropiere.

Sistemul audio Nicam Stereo este format din doua difuzoare de 8W (total 16W), ce ofera sunete puternice si clare chiar si pe frecvente joase. Intrati usor in meniul televizorului si selectati modul preferat in functie de continutul redat pe tv. Veti vedea ce interesant este sa urmaresti un film cu acelasi mod de sunet special pentru acest continut. Alte optiuni includ: muzica, voce, clasic si flat.

De pe acest televizor Panasonic TX-48C320E nu lipseste tv tunerul digital VHF/UHF/CABLU, foarte util pentru inlocuirea decodorului extern de car era nevoie pe tv-urile mai vechi pentru receptionarea posturilor in format digital.

Cu un pret acceptabil si garantie de 24 de luni (nu 5 ani asa cum regasim pe alte modele de la Panasonic), televizorul TX-48C320E ramane o alegere potrivita pentru orice utilizator care cauta un produs rezistent, cu design elegant, rezolutie full hd si functii smart.

Comentarii

Leave a reply

Review IT