Televizor LED Smart 3D Panasonic, 139 cm, TX-55CX400E, 4K Ultra HD – 100% calitate

Intr-un review anterior pentru “Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55CS520E“, Full HD remarcam ca acel model nu reprezenta cea mai fericita alegere de smart tv, incercand sa definesc raportul dintre calitate si pret.

Iata ca azi insa va prezint un model complex la un pret excelent (pentru o diferenta mica de bani, fata de modelul TX-55CS520E, veti primi cateva lucruri in plus, care pot face diferenta). Este vorba despre Panasonic TX-55CX400E.

In primul rand ma refer la rezolutia de 4K UHD, aproape cel mai tare element legat de tv-urile smart la ora actuala, pentru ca le defineste calitatea imaginilor. Iar in al doilea rand, ma gandesc la faptul ca TX-55CX400E este un televizor ce ofera imagini 3D. Daca nu vreti sa ratati o asemenea experienta tridimensionala, alegeti un astfel de televizor care poate converti continut 2D in 3D. Cu toate acestea, la achizitionarea televizorului nu veti primi nicio pereche de ochelari 3D, motiv pentru care va fi nevoie sa-i cumparati separat.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-55CX400E – verifică noul preț !!!

Panasonic TX-55CX400E este disponibil pentru un pret accesibil si recomandarea mea este sa-l achizitionati pana la sfarsitul lui martie 2016 daca doriti sa beneficiati de o promotie speciala de extindere a garantiei in mod gratuit de la 2 ani la 5 ani.

Panasonic TX-55CX400E

Cu toate ca sunt destul de multi utilizatori care se plang ca nu au la dispozitie suficient continut 4K, in acest moment un tv cu o asemenea rezolutie este cea mai buna alegere pe care puteti sa o faceti mai ales daca vorbim despre un televizor cu diagonala generoasa, cum este aceasta de 139 cm. La un display peste 100cm, o rezolutie simpla Full HD ar insemna sa vedeti imaginea cu pixeli, lucru destul de deranjant mai ales in situatiile in care utilizati televizorul si pe post de monitor sau cu alte dispozitive externe.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Sistemul audio prezent pe Panasonic TX-55CX400E este format din doua boxe de putere total de 20W, pentru care identificam tehnologii avansate ca Dulby Digital Plus si Surround, cu ajutorul carora puteti seta diverse modalitati de sonorizare tinand cont de tipul continutului.

La nivelul porturilor regasim 4 HDMI-uri (pentru a putea conecta un calculator de exemplu), 3 USB-uri (pentru conectarea tabletei, a smartphone-ului, a unui hdd extern sau stick usb), intrari de video composite, component si Scart. Este prezent si playerul multimedia capabil sa acceseze continutul de pe dispozitivele externe conectate in USB.

Pentru a va conecta la internet folositi un router wireless sau reteaua standard. Prin wireless puteti conecta si alte dispozitive din casa la televizor, iar daca veti folosi functia Miracast veti putea vizualiza continut de pe aceste dispozitive direct pe ecranul mare al televizorului.

Ca sa concluzionam, recomandarea in favoarea televizorului Panasonic TX-55CX400E se bazeaza pe pretul sau accesibil, garantia extinsa in mod gratuit, o calitate mare a producatorului si o calitate excelenta a imaginii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT