REVIEW: Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFS4132/12- Cu tehnologia Digital Crystal Clear!

 TV Philips 32PFS4132/12

Cu un scor general destul de mare, televizorul LED Philips 32PFS4132/12 se află la un nivel satisfăcător. Testele efectuate de specialiștii în domeniu,  au rezultat o calitate a imaginii foarte bună. Acest televizor LED Philips 32PFS4132/12 te convinge cu imaginea ce are contrast ridicat și sistemul de sunet clar, redat de cele două difuzoare, la un nivel de 16 wați. Calitatea înaltă a imaginii este completată  de caracteristicile unui tuner digital cu două porturi HDMI și unul USB, pentru redarea conținutului de divertisment multimedia și pentru înregistrare.

Televizor LED Philips, 80 cm, 32PFS4132/12, Full HD

Designul elegant al seriei 4132 cu tehnologia Digital Crystal Clear, adaugă un plus de valoare casei tale. Calitatea completă a imaginii și a sunetului îți poate oferi o experiență de divertisment, fără a depune niciun efort. Cu o tehnologie de ultimă oră, elegant, rafinat și foarte precis, Philips 32PFS4132/12 cu silueta sa ultra slim, va aduce și mai mult rafinament în casa ta.

Întunecat, misterios și incredibil de puternic, Philips 32PFS4132/12 are o construcție durabilă, o eleganță meticuloasă și un nou stil TV. Cu poziția sa puternică te vei minuna de cât de multe poate oferi. Philips 32PFS4132/12 este un televizor de tip LED, având o diagonală de 80 de cm, fiind indicat a fi dispus într-un dormitor, în camera copiilor sau în bucătărie, pentru a afla noutățile de pe mapamond în timp ce faci mâncare sau te delectezi în fața unei cești de cafea.

Televizorul face parte din gama 2017 și deține chiar și funcția de monitor. Ecranul este plat iar rezoluția este Full HD. Sistemul audio este de tip Stereo, cu o putere de ieșire a sunetului de 16 wați, ceea ce înseamnă două boxe a câte 8 wați fiecare. Recepția și transmisia canalelor TV, se realizează cu ajutorul unui tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, iar conexiunile se realizează cu ajutorul diverselor porturi de intrare, precum și cu o antenă.

 Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Non Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: Incredible Surround, Sunet Clar, Echilibrare automata a volumului, Smart Sound, Control bass
 • Diagonala (cm):80
 • Rezoluție: Full HD
 • Ecran: plat
 • Recepție: tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
 • Caracteristici superioare de imagine: Digital Crystal Clear

Preț Televizor LED Philips 32PFS4132/12

Indicele de performanță a imaginii, combinat cu tehnologia de afișare și motoarele avansate de procesare a imaginii, îmbunătățesc elementele de percepție, oferind claritate, mișcare, culoare și contrast indiferent de sursă. Întotdeauna vei beneficia de imagini extrem de clare, cu detalii incredibile, cu cel mai profund negru și cu cea mai strălucitoare culoare, cu cele mai vii culori și cu cele mai realiste tonuri de culoare. Cu un simplu cablu,  poți transfera imagini și semnale audio de la dispozitivele externe, deoarece HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai bună calitate de la sursă la ecran. Prețul televizorului LED Philips 32PFS4132/12 este incredibil de mic, comparativ cu tot ceea ce oferă.

Philips 32PFS4132/12

LED Philips, 80 cm, FULL HD

 Părerea noastră

Philips 32PFS4132/12 este un televizor LED care deține cea mai nouă tehnologie. Indiferent de sursă, imaginile afișate sunt naturale, iar acest lucru se datorează tehnologiei Digital  Crystal Clear. Fie că te delectezi în fața unei emisiuni preferate, fie că urmărești filmele preferate sau știrile, ecranul îți oferă un contrast optim indiferent dacă e zi sau e noapte, culoare și claritate. Rezoluția Full HD iți oferă imagini cu detalii evidențiate, contrast incredibil și o adevărată paletă de culori mult mai vii. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT