Philips 32PFT4132/12 – televizor LED cu ecran Full HD de 32 inch si sistem stereo de 16W!

 Preţ Philips 32PFT4132/12

Ideal pentru urmarirea programelor TV digitale/HD sau utilizarea ca monitor la PC/consola de gaming, noul televizor LED Philips 32PFT4132/12 se regaseste in oferta partenerilor online Philips de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, prin serviciul lor de parteneriat. Noul LED TV de la Philips este disponibil spre achizitionare la un pret ok pentru dotarile sale foarte bune, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce magazinul online eMAG va ofera ca beneficii livrarea gratuita pana la locuinta voastra si garantia inclusa de pana la 24 de luni (cu optiunea suplimentara de extindere).

 Review Philips 32PFT4132/12

Noul LED TV din seria 4000 de la Philips va ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama destul de ingusta a ecranului TV-ului si un suport standard integrat, care se va integra in orice tip de decor din locuinta voastra, potrivindu-se perfect intr-o camera de apartament sau intr-un dormitor incapator. Noul televizor Philips este compatibil cu suportul de perete VESA 10 x 10 cm (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 47,9 x 72,6 x 8,1 centimetri, o greutate de aproximativ 4,8 kilograme si un consum la functionare de maxim 35W.

Diagonala de 80 centimetri (32 inch) a noului televizor Philips este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si oricare alta incapere, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima Full HD (1080p) ofera o imagine foarte clara si de inalta calitate. Tehnologia Digital Crystal Clear va permite sa va bucurati de un constrast ridicat, o culoare vie si naturala, dar si de o claritate foarte buna, indiferent de sursa video redata. Sunetul este asigurat de un sistem audio de 16W, cu tehnologia Incredible Surround, ClearSound si Smart Sound, care va reda un sunet puternic si cpativnat, fara a distorsiona calitatea sunetului redat.

Noul televizor LED Philips 32PFT4132/12 este prevazut cu tunerul digital DVB-T2/C si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau media box, indiferent de distribuitorul de televiziune prin cablu. In plus, noul LED TV de la Philips include o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, prin intermediul celor doua porturi digitale HDMI, precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe, cu ajutorul portului USB 2.0 inclus.

Philips 32PFT4132

80 cm, Full HD, CI+

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Philips 32PFT4132/12 este alegerea ideala pentru o bucatarie moderna, o sufragerie/camera de apartament sau un dormitor destul de incapator, care poate asigura imagini la calitate Full HD si reproducerea clara a sunetului. Noul LED TV de la Philips va ofera  o experienta foarte buna de vizionare FHD, pe diagonala normala de 80 centimetri, respectiv de o experienta de sunet captivanta, cu ajutorul sistemului stereo de 16W, acesta fiind frumos ambalat intr-un aspect elegant si destul de subtire de culoare negru lucios pe rama/suport.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT