Philips 32PHT4201/12 – televizor HD LED cu diagonala de 80 cm si tehnologie Digital Crystal Clear!

Recomandat pentru a beneficia de o experienta de divertisment si/sau multimedia fara efort, televizorul LED Philips 32PHT4201/12 este ideal pentru cei care vor sa se bucure de calitatea HD a imaginilor afisate pe diagonala de 32 inch, in timp ce designul elegant si destul de subtire al acestuia ofera o valoare excelenta locuintei dumneavoastra. Disponibil deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret decent, acesta se remarca printr-un design modern, ecran HD LED de 80 centimetri, sunet clar si destul de puternic, un tuner digital incorporat si nu numai.

Display-ul plat de tip LED al televizorului marca Philips dispune de o diagonala de 80 de centimetri (32 inch), rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, o luminozitate decenta de 200 cd/mp, dar si de tehnologiile Digital Crystal Clear si Picture Performance Index, afisand asadar imagini de inalta definitie si culori naturale pentru o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa. In plus, prin intermediul iluminarii de fundal cu LED-uri va puteti bucura de un consum redus de energie electrica si linii atragatoare, combinate cu o luminozitate ridicata, un constrast incredibil si culori vibrante.

PROMOȚIE Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHT4201/12, HD – verifică preț

Tehnologia superioara de imagine Digital Crystal Clear a fost creata de cei de la Philips pentru afisarea unor imagini naturale din orice sursa, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini HD la un nivel optim de contrast, culoare si de claritate. Tehnologia Picture Peformance Index combina tehnologia de afisare si motoarele avansate de procesare a imaginii Philips pentru a imbunatati toate elementele de vizualizare, precum claritatea, miscarea, contrastul si culoarea. Astfel, va veti putea bucura intotdeauna de imagini extraordinar de clare cu detalii si profunzime incredibile, indiferent de sursa redata.Philips 32PHT4201 12

Pe langa toate acestea, ecranul HD LED de 32 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala / verticala, oferind asadar imagini clare si culori vii din aproape orice unghi de vizionare al TV-ului de la Philips. Sistemul sau audio este format din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 16 W (2 x 8 W) si tehnologiile Clear Sound, Incredible Surround si Smart Sound Mode, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.

Televizorul LED Philips 32PHT4201/12 este compatibil, de asemenea, cu suportul standard de perete VESA 100 x 100 mm, pentru a il putea amplasa simplu si rapid pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV sau utilizarea standului integrat. Cu toate acestea, din dotarile TV-ului de la Philips nu este exclus tunerul digital (DVB-C, DVB-T/T2) si nici slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor.

Comentarii

Leave a reply

Review IT