Philips 43PFS5302/12 – televizor Smart cu ecran Full HD de 43 inch si sistem stereo de 16W!

 Preţ Philips 43PFS5302/12

Incepem sa discutam in primul rand despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar noul televizor LED Smart Philips 43PFS5302/12 se regaseste in oferta partenerilor online a producatorului Philips din Romania, inclusiv in oferta marelui magazin online eMAG, prin serviciul lor de parteneriat. Noul televizor inteligent Philips este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet/inteligenta, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficii livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa de 24 de luni.

 Review Philips 43PFS5302/12

Noul Smart TV din seria 5300 de la Philips va ofera un design minimalist si modern, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport standard integrat, care se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in locuinta voastra, potrivindu-se perfect intr-o sufragerie moderna si/sau intr-un dormitor spatios. In plus, acesta are dimensiunile de 62,8 x 96,8 x 7,9 centimetri, o greutate de aproximativ 11 kilograme si un consum la functionare de numai 34W, fiind compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 centimetri (neinclus in pachet), fara a avea nevoie de o comoda TV.

Diagonala mare de 108 centimetri (43 inch) a noului televizor inteligent Philips se potriveste perfect intr-un living sau dormitor incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima Full HD (1080p) ce afiseaza o imagine foarte clara si de inalta calitate. Noul motor Philips Pixel Plus HD optimizeaza calitatea imaginii redate, la rezoltuia Full HD, pentru a va furniza imagini clare si culori naturale, cu un alb stralucitor si un negru intens, indiferent de sursa video a continutului video. Sunetul este asigurat de un sistem audio de 16W, cu tehnologiile avansate de sunet Incredible Surround, Clear Sound si Smart Sound, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat.

Noul televizor LED Smart Philips 43PFS5302/12 este prevazut cu functii Smart de generatie noua, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet, prin reteaua WiFi/LAN integrata. Acesta include un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.

Philips 43PFS5302/12

Smart TV, Full HD, 108 cm

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Smart Philips 43PFS5302/12 este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile ce isi doresc un televizor inteligent de dimensiuni mari, care sa aduca toate aplicatiile si continuturile online pe un ecran mare la rezolutie FullHD. Asadar, noul Smart TV din seria Philips 5300 va ofera o experienta captivanta de vizionare FHD, pe diagonala de 108 centimetri, un sistem audio clar si destul de puternic, cu ajutorul sistemului audio de 16W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin functiile Smart de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT