Philips 49PUS7101/12 – televizor Smart LED 4K UHD cu diagonala de 123 cm si tehnologie Ambilight!

Dotat cu tehnologia unica Ambilight si functie inteligenta (Smart), noul televizor Smart LED Philips 49PUS7101/12 este alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa se bucure de o experienta vizuala extraordinara si in acelasi timp de o navigare unica pe internet, gratie dotarilor sale de ultima generatie. Disponibil recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent in comparatie cu dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un design modern, ecran LED UHD / 4K de 49 inch, sunet captivant si foarte puternic, tuner digital si sistem de operare Android 5.1 Lollipop.

Televizorul Smart LED de la Philips dispune de un display uimitor de tip LED cu o diagonala generoasa de 49 inch (123 de centimetri) la rezolutia Ultra HD / 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli si o luminozitate foarte buna de 400 cd/mp, ceea ce permite afisarea unor imagini extraordinare si de foarte buna calitate pentru a va bucura de o experienta vizuala incredibila. In plus, ecranul LED 4K UHD mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate pe orizontala si verticala, oferind asadar imagini clare si culori naturale din orice unghi de vizualizare al TV-ului.Philips 49PUS7101 12

Sistemul audio puternic si de inalta fidelitate al noului televizor Smart LED de la Philips este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de pana la 30 W si tehnologiile superioare de sunet Triple Ring Technology, Clear Sound si nu in ultimul rand Smart Sound, permitand astfel redarea unui sunet captivant si foarte puternic, fara distorsiuni prea mari la un volum mai ridicat si un nivel redus de zgomot de fundal, completand asadar intrega experienta de utilizare al televizorului inteligent.

Slotul CI+ impreuna cu tunerul digital (DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2) permit receptia fara probleme a transmisiilor TV digitale sau High Definition, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern. Functia pentru monitor asigura conectarea simpla si rapida a televizorului Smart LED de dimensiuni mari direct la un PC sau laptop prin intermediul celor patru porturi digitale HDMI. Cu toate acestea, playerul multimedia integrat ofera posibilitatea de a reda continutul multimedia preferat de pe stick sau chiar un hard disk extern.

Televizorul Smart LED Philips 49PUS7101/12 dispune de o conectivitate Wi-Fi integrata si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop pentru a beneficia de o navigare rapida si unica pe internet, in timp ce acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 pentru montarea rapida si usoara pe peretele dumneavoastra. Cu toate acestea, televizorul inteligent de 123 centimetri mai integreaza o iesire audio digitala (optica), trei porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB), un port audio jack de 3,5 milimetri, dar si de patru proturi digitale HDMI.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT