REVIEW: Televizor Smart Philips 65PUS6162/12 – Cu tehnologia specială HDR 4K!

 TV Philips 65PUS6162/12

Televizoarele moderne și accesibile 4K sunt într-o continuă cerere. Seria 6 a televizoarelor de la Philips, gama 2017 sunt cele mai ieftine, fără linia de ”delicatese”, exact așa cum este și Smart TV-ul  Philips 65PUS6162/12. Cei care sunt interesați de astfel de modele, ar trebui să ia în considerare acest model, care oferă mai presus de toate o imagine bună. Modelul funcționează cu o rezoluție 3840 x 2160 pixeli, aplicând matricea IPS.

Televizor Smart Philips, 164 cm, 65PUS6162/12, 4K Ultra HD

Modelul Philips 65PUS6162/12 oferă un design destul de simplu. Rama din jurul ecranului are o lățime destul de îngustă, încadrând display-ul cu diagonala de 164 cm. Televizorul se pretează a fi dispus pe peretele unui living sau chiar într-un dormitor de dimensiuni mai mari. Folosind tehnologia Micro Dimming, sunt îmbunătățite imaginile în mișcare iar cu Natural Motion  este creată următoarea generație pentru jocurile de noroc mobile și reprezintă o tehnologie de animație care redefinește industria.

Smart TV Philips 65PUS6162/12 a fost creat cu un display plat, având integrată rezoluția 4K Ultra HD. Ecranul televizorului dispune de o luminozitate impresionantă de 350 cd/mp, având un contrast bine definit, pentru a evidenția chiar și cele mai ascunse detalii. Deși se află în rezoluția uimitoare 4K Ultra HD, display-ul este îmbunătățit cu caracteristici superioare de imagine, cum ar fi Micro Dimming, 700 PPI, Natural Motion, HDR Plus, Pixel Plus HD.

Sunetul este asigurat de sistemul sonor Stereo, având integrate două boxe care au o putere de ieșire a sunetului de 20 de wați. Acesta este îmbunătățit cu caracteristici superioare de sunet, care redau un sunet clar, echilibrând în mod automat volumul și calitatea sunetului. Televizorul este creat cu tehnologia specială HDR 4K, oferind un interval dinamic ridicat, schimbând calitatea imaginilor. În regiunea de contrast dintre alb și negru, este oferit un negru intens și un alb foarte luminos. Pentru conexiunea la rețea, Philips 65PUS6162/12 folosește tehnologia Wi-Fi pe care o are integrată, dispunând și de o gamă largă de conectori pentru dispozitivele externe.

 Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Non Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Tehnologie specială: HDR 4K
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: Incredible Surround, Sunet Clar, Echilibrare automata a volumului, Smart Sound Mode
 • Diagonala (cm): 164
 • Rezoluție: 4K Ultra HD
 • Ecran: plat
 • Caracteristici superioare de imagine: Micro Dimming, 700 PPI, Natural Motion, HDR Plus, Pixel Plus HD
 • Recepție/transmisie: tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
 • Conexiune: Wi-Fi integrat

Preț Televizor Smart Philips 65PUS6162/12

Smart TV Philips 65PUS6162/12 are un preț destul de mare în raport cu calitatea sa. Deși deține diverse tehnologii, acestea nu sunt chiar de ultimă generație, multe dintre ele fiind implementate chiar din anul 2014. Însă calitatea lui este indiscutabilă. Imaginile sunt vii, clare, cu detalii mult evidențiate, iar sunetul este destul de performant. În pachetul său vei găsi un manual de utilizare, o telecomandă și un cablu de alimentare.

Philips 65PUS6162/12

164 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

După părerea noastră, televizorul Smart Philips 65PUS6162/12 are o calitate destul de bună, oferă o diagonală mare pe care se pot vedea cele mai frumoase imagini, într-o vastă paletă de culori, un contrast bine definit, cu imaginile în mișcare ce sunt redate foarte bine. Televizorul are un aspect frumos, cu o ramă destul de subțire. Culoarea neagră îi dă eleganță și face ca încăperea să arate elegant și modern.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT