REVIEW: Philips GC7715/80 – Cu călcare silențioasă și jet de abur puternic!

Preț Philips GC7715/80

Mai repede decât fierul de călcat, aburul are o ieșire rapidă și în mod constant emană un debit puternic de abur de 120 g/min. Convenabil și compact, Philips GC7715/80 este mai ușor decât generatorul de abur voluminos. În privința transportului nu trebuie să îți faci vreo grijă, deoarece acesta este dotat cu sistem de siguranță pentru transport securizat. Sistemul de curățare Smart Calc se face văzut atunci când are nevoie să fie curățat, pentru a da performanțe. Rezervorul de apă de 2,5 litri este ideal pentru călcarea unei sarcini mari de rufe. Vrei să asculți o emisiune care este prezentată la TV? Nimic mai simplu. Cu tehnologia de amortizare a zgomotului, îți este oferită posibilitatea de a călca în încăperea în care se află și televizorul.

Dacă vrei să îl cumperi pentru o experiență plăcută la călcat, trebuie să afli că prețul său nu este atât de mare, iar acum beneficiază și de o reducere.

  Review Philips GC7715/80

Philips GC7715/80 îți poate oferi o călcare ușoară și convenabilă, cu un rezervor de apă detașabil, pentru a putea fi reumplut mult mai ușor. Jetul puternic de abur și talpa ceramică te ajută să reduci semnificativ timpul la călcat, în timp ce Smart Clean îl curăță ușor, oferindu-ți un confort maxim.

Talpa

Talpa fierului de călcat Philips GC7715/80 este echipată cu o tehnologie revoluționară Steam Glide, care reglează în mod inteligent temperatura, adaptându-se oricărui tip de material. Cu tehnologii inteligente, Philips GC7715/80 oferă hainelor o îngrijire de calitate.

Jetul de aburi

Jetul de abur este expulzat cu o presiune de 5,5 bari, pătrunzând eficient în structura materialului, pentru a îndrepta orice cută sau încrețitură.

Puterea

Stația de călcat Philips GC7715/80,  are o putere de 2400 de wați, talpa ceramică călcând eficient pe orice tip de material, indiferent de restricțiile pe care le are în materie de îngrijire.

Funcții și caracteristici speciale

Stația de călcat Philips GC7715/80 are o greutate redusă și este confortabilă la transport. Talpa sa ceramică Steam Glide, alunecă ușor pe material și poate îndrepta toate cutele. Acum cu funcțiile inteligente, fierul de călcat poate fi ușor de utilizat.

  • Anti-calcar
  • Oprire automată
  • Sistem de blocare
  • Funcționare silențioasă

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Philips GC7715/80 este un aparat electrocasnic de înaltă calitate, oferind îngrijire perfectă tuturor țesăturilor. Rezervorul de apă detașabil, de 2,5 litri este ideal pentru familiile mai numeroase. Funcționarea sa este foarte silențioasă, oferind posibilitatea de a călca în aceeași cameră în care se află și televizorul. Generatorul de abur, cu presiunea de 5,5 bari este gata de funcționare în două minute de la cuplarea la sursa de curent. Reumplerea bazinului se face în cel mai simplu și mai ușor mod, deoarece acesta este detașabil. Talpa ceramică Steam Glide oferă  abur continuu, care pătrunde adânc în structura țesăturii, lăsând rufele perfect întinse. 

Philips GC7715/80

2400 W, 2.2l, Jet abur 250g

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips GC7715/80  vine cu un sistem de blocare pentru siguranță la transport. Sistemul inteligent Smart Calc Clean oferă un detartraj de calitate pentru a proteja fierul de călcat. Cu acest sistem de curățare inteligent, ești avertizat de necesitatea de a fi curățat. Un indicator luminos te avertizează că sistemul simte această nevoie. Acest lucru oferă performanțe deosebite, eliberând aburul eficient și calitativ, pentru un confort maxim.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT