REVIEW: Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 – cu Talpa T-ionicGlide și oprire automată!

Preț Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80

Stația de călcat cu abur Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 este un sistem complet automatizat. Prin urmare toate caracteristicile sunt simplificate cât mai mult posibil, literalmente pornind generatorul de abur la începutul lucrului și oprindu-l la terminare. Dacă nu vrei să-l oprești sau dacă din întâmplare l-ai uitat deschis, acesta se oprește singur după aproximativ 10 minute, dacă nimeni nu-l atinge. În același timp LED-ul se stinge, rămânând un simplu LED care clipește.

Ai putea crede că prețul unui astfel de aparat electrocasnic este destul de costisitor, însă în realitate nu este deloc așa. Prețul său este foarte convenabil, mai ales că acum beneficiază de o reducere, iar  la cumpărare, vei primi o garanție care este valabilă 24 de luni și care este inclusă în preț.

 Review Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80

Sistemul în sine pare destul de tradițional, Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 beneficiind de o carcasă din material plastic, un rezervor mare de apă detașabil, cu pereți transparenți și un indicator al nivelului maxim. Mânerul este realizat din metal acoperit cu plastic, având un design deschis și luminos, făcându-l ușor de folosit. Transportul este foarte ușor de realizat, deoarece este dotat cu sistem de blocare. 

Talpa

Cu talpa T-ionic Glide, poți lăsa fierul de călcat în funcțiune, deoarece acesta va fi în siguranță, chiar lăsat pe masa de călcat sau lângă animalele de companie. Fierul de călcat își adaptează temperatura în funcție de tipul materialului. Materialele rămân intacte chiar dacă talpa fierului de călcat este uitată pe ele.

Jetul de aburi

Cu un jet de abur de 330 g/min, fierul de călcat va fi capabil să facă față diferitelor stadii de încrețituri. Tehnologia Optimal Temp este singura care poate păstra combinația perfectă dintre abur și temperatura fierului de călcat. Această tehnologie combină la un nivel optim, atât temperatura cât și jetul de abur, putând călca orice tip de țesătură, fără a exista riscul de ardere. 

Puterea

Puterea fierului de călcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 este de 2400 de wați, oferind cele mai bune rezultate la călcat rufele.

Funcții și caracteristici speciale

Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 este dotat cu cea mai avansată tehnologie, oferind cele mai bune performanțe. Iată care sunt funcțiile ce stau la baza acestor performanțe:

  • Oprirea automată
  • Călcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat cu abur Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 deține o funcție inteligentă Aqua Silence. Aceasta elimină zgomotul din timpul procesului de călcare a rufelor. Producătorii susțin că sistemul este dotat cu un filtru de zgomot și o platformă de absorbție a zgomotului, reducând în mod semnificativ sunetul produs de generatorul de abur. Această stație de călcat este potrivită pentru gospodinele moderne care obișnuiesc să calce periodic, ca o rutină normală la domiciliu, rapid, eficient și fără probleme. Este perfect pentru oamenii împrăștiați sau pentru mamele tinere, cărora în orice moment li se poate distrage atenția. Fierul de călcat poate fi lăsat pe orice țesătură deoarece nimic rău nu se poate întâmpla.

Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80

Talpa T-ionicGlide, 2400 W

 – Părerea clienților –

Stația de călcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 deține o funcție eficientă, de călcare pe verticală. Poți călca haine care de obicei se calcă foarte greu, cum ar fi costumele cu compleu sau bluzele și rochiile de mătase. Este ideal pentru orice familie!

Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 poate călca într-un mod silențioas. Dispozitivul este dotat cu un sistem inteligent care amortizează nivelul de zgomot produs de generatorul de abur. Cu talpa de călcat T-ionic Glide, fierul de călcat poate călca orice tip de material, adaptându-și singur temperatura.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT