REVIEW: Philips PerfectCare Expert GC9642/60 – Cu OptimalTemp și talpa SteamGlide!

Preț Philips PerfectCare Expert GC9642/60

De calitate premium, Philips PerfectCare Expert GC9642/60 este o stație rezistentă la daune. Talpa sa este tratată cu un strat de oxid de titan, care este neîntrecută la alunecare. Tehnologia cu abur PerfectCare Elite Silence poate face orice familie fericită. Utilizatorul de data aceasta, poate călca fericit alături de familie, deoarece generatorul de abur este dotat cu o tehnologie care oferă un flux puternic de abur, fără niciun zgomot. Generatorul este dotat cu filtre de suprimarea a zgomotului, precum și cu o platformă pentru reducerea zgomotului acustic în timpul funcționării pompei de la stația de bază.

Prețul unei astfel de stații de călcat este destul de accesibil pentru cei care își doresc tehnologie de înaltă performanță chiar și pentru atunci când calcă. Prețul stației de călcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60 este acum la reducere iar tu te poți grăbi să prinzi oferta. Mai mult decât atât, la cumpărare vei primi o garanție care este valabilă timp de 24 de luni și care este inclusă în preț.

  Review Philips PerfectCare Expert GC9642/60

Tehnologia inovatoare de la Philips, Optimal Temp oferă condiții de siguranță pentru toate tipurile de țesături, fără riscul de a arde țesăturile. În timpul călcatului nu este necesar să așezi fierul pe bază, deoarece talpa încălzită a acestuia poate fi lăsată în condiții de siguranță pe haine. Tehnologia protejează masa de călcat și tesăturile, de asemenea asigurând confort prin reducerea sarcinii pe încheietura mâinii.

Talpa

Talpa fierului de călcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60 este echipată cu o tehnologie revoluționară Steam Glide. Procesorul inteligent de control, reglează temperatura cu precizie, oferind astfel o călcare sigură și eficientă. Datorită tehnologiilor inteligente, Philips PerfectCare Expert GC9642/60 asigură o călcare sigură și eficientă 100%.

Jetul de aburi

Sistemul Optimal Temp dispune de diferite puteri, care au rolul de a economisi energia electrică atunci când nu este utilizat mai mult de 10 minute. Utilizarea funcției Eco Mode, oferă o cantitate redusă de aburi, economisind astfel energia electrică și păstrând rezultate excelente de călcare. Poate fi accelerat modul Turbo pentru a genera mai mult abur.

Puterea

Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60,  are o putere de 2400 de wați, asigurând o înaltă calitate la călcare.

Funcții și caracteristici speciale

Acest fier de călcat cu abur, are o greutate ideală, deci este confortabil de ținut în mână. Alunecă rapid pe material și înlătură chiar și cele mai încăpățânate cute. Acum cu funcțiile inteligente, fierul de călcat poate fi ușor utilizat. Iată ce funcții deține acest fier de călcat:

  • Călcare pe verticală, oferă o călcare ușoară țesăturilor delicate sau celor cu texturi complexe.
  • Anti-calcar Easy De-Calc
  • Oprire automată
  • Cablu retractabil
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco
  • Sistem blocare

Părerea noastră despre produs

Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60 este aprobată de către experții independenți în domeniul textilelor, DWI, IWTO și Woolmark. Programul de îngrijire Woolmark Apparel, ajută consumatorii să aleagă facilități de înaltă calitate, pentru îngrijirea țesăturilor din lână. Aprobat de Woolmark, fierul de călcat poate fi utilizat cu cea mai mare încredere și pe țesăturile din lână. Pentru umplerea rezervorului de apă, generatorul de abur este proiectat pentru a utiliza apă de la robinet. Dacă în timpul călcării, apa din rezervor se termină, poți turna ușor și rapid apă de la robinet fără a opri aparatul.  

Philips PerfectCare Expert GC9642/60

2400 W, 1.8 l, 490 g/min

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60 deține o caracteristică unică Easy-De-Calc care curăță eficient tartrul prelungind astfel viața generatorului de abur. Display-ul cu sunet și LED-uri luminoase raportează nevoia de tratament. În acest caz trebuie lăsat să se răcească și apoi să răstorni apa reziduală.

 Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9642/60 cu tehnologia Optimal TEMP dă siguranță tuturor tipurilor de țesături, fără riscul de a arde țesăturile. Recomand această stație de călcat tuturor celor ce își doresc un produs de calitate.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT