REVIEW: Beko HIMG64225SX – Cu aprindere integrată și suprafața din inox!

Preț Beko Beko HIMG64225SX

Plitele de gătit electrice sau pe gaz, încorporabile, se găsesc în mai toate bucătăriile.  Dotate cu funcții speciale pentru gătit, acestea reprezintă mai înainte de toate o necesitate. Plitele de gătit pe gaz,  cu flacără deschisă, fac mâncarea mult mai bună. Bucătarii profesioniști pretind că alimentele preparate pe o plită care se alimentează cu gaz, nu alterează sub nicio formă calitatea alimentelor. Dacă te-ai gândit să achiziționezi o plită pe gaz, atunci îți poți îndrepta privirea spre plita încorporabilă Beko HIMG64225SX. Aceasta poate reprezenta un model relevant pentru tine, deoarece are o funcționalitate foarte simplă. Este o plită din inox, cu alimentare pe gaz, cu patru arzătoare și aprindere integrată. Prețul plitei încorporabile Beko HIMG64225SX este uimitor de mic, și poate fi cumpărată de oricine.

Plita incorporabila Beko HIMG64225SX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata, 60 cm, Inox

Plita incorporabila Beko HIMG64225SX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata, 60 cm, Inox

Review Beko HIMG64225SX

Plita Beko HIMG64225SX este încorporabilă cu tip de alimentare pe gaz. Aceasta a fost creată  cu 4 arzătoare fiind acționată de la butoanele rotative.  Butoanele plitei sunt așezate intuitiv pe partea frontală a acesteia. Astfel, vei avea un control optim asupra plitei încorporabile de gătit. Cele două grătare ale plitei sunt în număr de două și sunt confecționate din fontă. Plita este dotată cu aprindere electrică integrată, excluzând nevoie de chibrituri sau de un aprinzător extern. O caracteristică generală și foarte importantă, este sistemul de siguranță. În cazul în care un arzător se stinge accidental, sistemul de siguranță oprește alimentarea cu gaze. Intensitatea celor 4 arzătoare ale plitei Beko HIMG64225SX  au intesități diferite și pot fi modificate după necesitate, cu flacăra mai mare sau mai mică. Acesta este un avantaj, deoarece procesul de gătire poate fi controlat în funcție de ceea ce prepari. Arzătoarele pe gaz nu necesită oale speciale de gătit, ci pot fi folosite cele pe care le are orice om în bucătăria sa. Întreținerea plitei se face ușor, deoarece suprafața sa este din inox, iar grătarul din fontă.

Părerea noastră despre produs

Plita de gătit încorporabilă Beko HIMG64225SX utilizează alimentarea cu gaz și oferă o gătire ușoară a mâncării. Plita este dotată cu sistem de siguranță împotriva posibilelor accidente grave. Cu plita încorporabilă Beko HIMG64225SX  totul este mai ușor. Nu scoate fum, nu înnegrește oalele și funcționează foarte ușor. Acum plita de gătit poate fi accesată doar utilizând butoanele. Butoane frontale ce pot fi accesate cu cea mai mare ușurință. Aprinderea plitei se face de la butonul electric, ce poate fi accesat la fel de ușor. Alimentarea se face cu gaze,  ceea ce exclude consumul de energie electrică. Modelul fiind integrat, o atenție deosebită este acordată suprafeței de gătit. Suprafața din inox a plitei Beko HIMG64225SX este foarte populară și este de asemeni, foarte ușor de curățat. Grija pentru luciu, necesită agenți speciali de curățare, dar nu reprezintă un impediment, deoarece aceștia se găsesc la orice magazin de specialitate.

Beko HIMG64225SX

Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata, 60 cm, Inox

– Părerea clienților –

Cu Plita de gătit încorporabilă Beko HIMG64225SX, acum se poate găti chiar și cea mai dificilă mâncare. Pe suprafața din inox se află arzătoarele, iar peste arzătoare se află un grătar din fontă de bună calitate, care nu se distorsionează la temperaturi ridicate. Cu sistemul de siguranță, niciodată nu va exista pericolul unui incendiu. Cu suprafața din inox, aceasta se curăță foarte ușor. Din punctul meu de vedere Beko HIMG64225SX este una dintre cele mai simplu de utilizat plite de gătit.

Plita de gătit încorporabilă Beko HIMG64225SX se alimentează cu gaz, oferind economii importante utilizatorului. Cu sistemul de aprindere electrică integrat, o aprinzi foarte ușor, prin simpla apăsare a unui buton. Grătarele din fontă prezintă siguranță în timpul gătirii. Utilizarea este foarte simplă. Așezi oala pe arzător, cu o mână rotești butonul arzătorului iar cu cealaltă apeși pe aprinderea electrică. O plită de gătit foarte intuitivă și foarte utilă!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT