REVIEW: Hotpoint KRC 640 B – Cu suprafața de lucru din vitroceramică și sistem Touch Control!

Preț Hotpoint KRC 640 B

Plita încorporabilă Hotpoint KRC 640 B este un model independent, integrat în blatul mobilierului de bucătărie. Plita încorporată are propriul panou de control, iar conexiunea sa este electrică. Materialul suprafeței de lucru este sticla vitroceramică de culoare neagră. În prezent acest tip de plită încorporabilă este produsă pe scară largă. Modelul Hotpoint KRC 640 B permite crearea unui aspect modern bucătăriei. Arzătoarele plitei sunt în număr de 4, câte unul pe fiecare colț, redând un model frumos și foarte modern. Arzătoarele sunt sub sticla închisă complet, ceea ce face ca acestea să prezinte siguranță și să fie ușor de curățat. Nu prezintă flacără deschisă ceea ce înseamnă mai puține șanse ca cineva să se ardă accidental. Această plită este ușor de întreținut, nefiind nevoie de de a detașa arzătoarele pentru o curățare eficientă. Pur și simplu poți șterge cu un burete moale și totul va străluci. Caracteristicile generale ale plitei încorporabile Hotpoint KRC 640 B cuprind următoarele componente: taste Touch, afișaj electronic, sistem protecție copii, indicator de căldură. Toate acestea fac ca Hotpoint KRC 640 B să fie un aparat electrocasnic performant la un preț destul de rezonabil.

Plita incorporabila Hotpoint KRC 640 B, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Touch control, 59 cm, Sticla neagra

Plita incorporabila Hotpoint KRC 640 B, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Touch control, 59 cm, Sticla neagra

Review Hotpoint KRC 640 B

Plita încorporabilă Hotpoint KRC 640 B se alimentează cu electricitate și este dotată cu 4 zone de încălzire. Aceasta prezintă comandă Touch, ușurând modul de preparare a mâncării. Nu trebuie decât să atingi simbolurile afilate pe suprafața de lucru, pentru ca  plita să pornească pentru a prepara mâncarea. Fiind dotată cu indicator de căldură, acesta este reprezentat de un LED care avertizează că zona de lucru este fierbinte, chiar dacă plita și-a încetat activitate. LED-ul este programat să se oprească atunci când temperatura scade sub 60 de grade C. Funcția Child Lock blochează toate comenzile touch. Sistemul este ideal pentru familiile cu copii, ferindu-i pe aceștia de accidente în joaca lor. Modelul este realizat pe vitroceramică, având butoanele touch poziționate frontal. Cele 9 trepte de putere pot fi acționate în funcție de necesitate și de ceea ce vrei să prepari. Referitor la arzătoare, acestea se împart astfel: 1 arzător mare cu puterea de 2,3 kw, un arzător normal cu puterea de 1,8 kw și două arzătoare mici, cu puterea cuprinsă între 1,2 kw – 1,4 kw. În ansamblul său, Hotpoint KRC 640 B este o plită încorporabilă frumoasă, de culoare neagră, care se potrivește cu mobilierul oricărei bucătării.

Părerea noastră despre produs

Cu panoul de control individual independent dispus direct pe suprafața sa de lucru, plita încorporabilă Hotpoint KRC 640 B, este foarte ușor de utilizat. Arzătoarele sunt aranjate în mod independent, fiecare cu puterea sa de încălzire. Modelul încorporabil este foarte avantajos și util în același timp, deoarece dedesubt, în interiorul dulapului, sub blat permite depozitarea mai multor sticle, cutii sau oale folosite la gătit. Important de știut, este faptul că toate materialele depozitate trebuie să prezinte rezistență la căldură și să fie permis accesul aerului. Plita încorporabilă Hotpoint KRC 640 B prezintă toate elementele tehnologice ale unui aparat electrocasnic de gătit modern și intuitiv.

Hotpoint KRC 640 B

Vitroceramica, 4 zone de gatit, Touch control, 59 cm, Sticla neagra

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Hotpoint KRC 640 B este modernă, elegantă și foarte ușor de utilizat. Butoanele Touch sunt ușor de utilizat deoarece sunt reprezentate de pictograme, care la simpla atingere au și pornit. Aceasta mai este dotată cu sistem de siguranță pentru protecția copiiloe, afișaj electronic și indicator de căldură, care mă avertizează dacă plita încă este fierbinte.

Plita încorporabilă Hotpoint KRC 640 B este realizată din material vitroceramic, foarte rezistent la temperatură mare. Mai mult decât atât aceasta prezintă 9 trepte de putere, economisind astfel energia electrică, care ar putea fi folosită inutil. Culoarea neagră se potrivește cu orice culoare de mobilier, iar bucătăria mea acum arată super. Plita este destul de performantă și se poate găti foarte bine pe suprafața ei. O recomand cu toată încrederea.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT