Combina frigorifica incorporabila Pyramis IC3320, 226 l, Clasa A+, H 177 cm, Alb – produs nou pe piata din Romania

Pyramis IC3320 este un produs relativ nou pe piata din Romania, un produs pe care il vom prezenta in continuarea articolului.

In primul rand trebuie sa aflam cine sunt cei de la Pyramis si daca merita sa cumparam electrocasnice facute de ei. Vreau sa precizez inca de la inceput ca mie imi pare o viitoare concurenta pentru Arctic, asta pentru ca au produse de calitate la un pret acceptabil.

Pentru cei care nu au auzit inca de Pyramis vreau sa le remarc faptul ca vin cu o gama variata de produse: chiuvete din inox, chiuvete Pyragranite, baterii de bucatarie si baie, Electrocasnice incorporabile si independente – hote, plite, cuptoare, masini de spalat vase, combine frigorifice, toate acestea sunt prezente si pe site-ul oficial www.pyramis.ro, insa de acolo nu le putem achizitiona, fiind momentan doar un site de prezentare.

   Vezi AICI preţul pentru Pyramis IC3320   

Scurt istoric: Pyramis Romania s-a infiintat in 2004, ca filiala a companiei multinationale Pyramis Metallourgia. In cei 12 ani de existenta pe piata locala, Pyramis Romania a oferit intotdeauna solutia completa pentru utilarea bucatariei. Pyramis are 53 de ani de experienta in prelucrarea otelului inoxidabil si este unul din primii 3 producatori de chiuvete din otel inoxidabil din piata internationala. Procesul de manufacturare al produselor pentru bucatarie pe care Pyramis le comercializeaza are loc in Grecia si Italia. In Grecia, Pyramis detine una dintre cele mai mari si moderne fabrici din lume cu o productie de peste 2 milioane de chiuvete anual si cu cea mai extinsa linie de productie concentrata intr-o singura locatie desfasurata pe 286.000 mp. Otelul inoxidabil folosit in procesul de productie este AISI304, furnizat de renumitul consortiu german Krupp Thyssen, cu un continut crom/nichel 18/10. Aceasta informatie este preluata de pe site-ul emag.ro

Pyramis-IC3320

Pyramis IC3320 este o combina frigorifica incorporabila ce are un volum net total de 226 de litri, dintre care 68 de litri sunt atribuiti congelatorului, iar restul de 158 de litri frigiderului.

Face parte din clasa de eficienta energetica A+ si vine cu un consum energetic anual de 246 kWh, consumul pentru 24 de ore fiind de doar 0.67 kW. Un produs remarcabil din acest punct de vedere, un produs pe care putem sa ne bazam daca dorim sa redecoram bucataria.

Pyramis IC3320 vine cu o multime de functii, avem aici super-congelare, super-racire si un semnal de avertizare pentru temperatura ridicata, de asemenea mai putem evidentia sistemul de dezghetare al frigiderului care se face intr-un mod automat, sistemul de dezghetare al congelatorului se face manual, as putea sa spun ca este un minus dat tinand cont ca aceasta dezghetare se face foarte rar, eu nu cred ca trebuie sa ne facem griji.

Despre design nu prea avem ce sa comentam dat fiind faptul ca este o combina frigorifica incorporabila, putem doar spune ca este de culoare alba si ca vine cu iluminare interioara si termostat reglabil.

Pentru cei care sunt interesati de detaliile tehnice avem sa le spunem ca vine cu un singur compresor si cu clasa climatica N, agentul de racire fiind R600a si nivelul de zgomot de 41 dB.

La prima vedere as putea spune ca Pyramis IC3320 este o alegere perfecta daca dorim o combina frigorifica incorporabila, ieftina, de calitate si cu siguranta ca am ales o firma Romaneasca cu renume.

Comentarii

Leave a reply

Review IT