Samsung 65MU8002 – televizor 4K Smart cu design modern, ecran excelent si sunet captivant!

Preţ Samsung 65MU8002

Samsung 65MU8002 este un nou televizor 4K Smart varf de gama de generatie 2017, similar cu noile televizoare QLED de la Samsung, doar ca in locul panourilor QLED utilizeaza un ecran LED standard, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale superioare de imagine  si sunet. Acesta vine cu un design modern si foarte elegant, ecran LED 4K UltraHD de 163 centimetri (cu tehnologii avansate de imagine), un sistem stereo 2.1 de maxim 40 W (cu tehnologii avansate de sunet), functii inteligente de ultima ora, noul sistem de operare Tizen de la Samsung, un tuner digital Twin Tuner, o functie monitor, un media player USB si multe altele.

Review Samsung 65MU8002

Design-ul modern si foarte elegant al noului Smart TV din seria MU 8 a celor de la Samsung se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului subtire si elegant de culoare negru/argintiu, ramei aproape inexistente pe cele 3 laturi ale ecranului televizorului si a suportului metalic modern, integrandu-se perfect in sufrageria sau dormitorul dumneavoastra. In plus, design-ul elegant al spatelui televizorului ascunde simplu si discret toate cablurile aferente la interior, in timp ce cablurile dispozitivelor externe se vor conecta usor si rapid la dispozitivul One Connect de la Samsung, sporindu-va astfel placerea de vizionare la acest televizor.

Diagonala generoasa de 163 centimetri (65 inch) a noului televizor LED Smart marca Samsung este perfecta pentru un living sau dormitor modern si de mari dimensiuni, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (SUHD Remastering Engine, HDR 1000, PQI 2600, Supreme UHD Dimming, Precision Black, Dynamic Crystal Color, Mega Contrast si Motion Rate 240Hz), ecranul sau plat de tip LED Backlight poate afisa o imagine 4K foarte clara si de foarte buna calitate, respectiv culori vii si naturale, din aproape orice pozitie de vizionare.

Cu tehnologia HDR 1000, veti putea vedea secventele la adevarata lor calitate 4K, astfel ca sunt vizibile chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, raman ascunse in umbre sau sunt prea luminoase. In plus, tehnologia Dynamic Crystal Colour ofera imagini 4K pline de viata prin intermediul culorilor clare, ca de cristal, si vibratia dinamica, iar tehnologia Motion Rate 240Hz reda o actiune rapida si lina, fara imagini neclare, al continutului video in miscare de pe ecran. Sunetul este asigurat de un sistem stereo 2.1 de maxim 40 W, cu tehnologiile de sunet DTS si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona sunetul chiar si la un volum mai ridicat.

Televizorul LED Smart Samsung 65MU8002 va permite sa va bucurati de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces simplu si intuitiv la mai multe aplicatii de internet si jocuri distractive, prin intermediul noului procesor Quad-Core si a noului sistem de operare Tizen de la Samsung. In plus, noul Smart TV de la Samsung mai include un Twin Tunner si slot CI+ pentru a receptiona programele TV digitale/HD, functia Picture-in-Picture pentru a vizualiza simultan doua surse de semnal video, o functie monitor pentru a-l utiliza pe post de monitor la un PC/consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Smart Samsung 65MU8002 va permite sa va bucurati de o experienta superioara de vizualizare 4K, pe diagonala de 163 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul unui sistem stereo 2.1 de maxim 40 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Tizen de la Samsung. Acestea fiind spuse, noul Smart TV din gama MU 8 de la Samsung reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc un nou televizor modern si de dimensiuni mari, cu un ecran de foarte buna calitate, tehnologii avansate de imagine si mai multe functii inteligente de ultima ora, dar care dispun si de un buget potritiv pentru dotarile sale de top.

– Părerea clienţilor –

Un televizor 4K premium si de generatie noua, pe care il recomand celor care isi doresc un nou televizor QLED dar care nu detin un buget foarte ridicat. Per total sunt foarte multumit de el, iar acesta este un televizor 4K complet din toate punctele de vedere.

Noul Smart TV din seria MU 8 de la Samsung este similar cu primele televizoare QLED, insa acesta utilizeaza un ecran LED standard. Acesta este modern si foarte subtire, are o imagine 4K de foarte buna calitate si este echipat cu functii Smart de ultima generatie.

Este un televizor 4K HDR de generatie 2017, similar cu primele televizoare QLED, la un pret potrivit pentru tehnologiile sale de imagine. Arata foarte bine pe perete, imaginea redata este clara si de inalta rezolutie, iar functiile Smart completeaza perfect acest televizor.

Noul televizor 4K Smart de la Samsung este elegant si foarte subtire pentru a se integra perfect intr-o sufragerie moderna. Imaginea 4K este de foarte buna calitate si suporta continut video HDR, sunetul redat este puternic si foarte captivant, iar functiile inteligente sunt de ultima ora.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT