Samsung 65Q70RA

REVIEW – Samsung 65Q70RA

Samsung 65Q70RA

Fie ca sunteti pasionat de tehnologie sau design interior ori, pur si simplu, va aflati in cautarea unui nou televizor Smart de generatie actuala, propunerea noastra de astazi este reprezentata de recentul model Samsung 65Q70RA. Daca la sfarsitul lunii aprilie prezentam primul televizor Smart din noua gama 2019 a celor de la Samsung, in randurile urmatoare vom discuta pe scurt despre noul Smart TV de 65 inch din seria Q70RA de la producatorul sud-coreean cunoscut.

Acesta doreste sa impresioneze prin tehnologia de iluminare a ecranului, procesorul de imagine cu inteligenta artificiala, modul de functionare ambiental, tehnologia proprietara a intervalul dinamic ridicat si alte caracteristici importante de ultima generatie. Televizorul Samsung poate fi achizitionat deja din oferta celor mai cunoscuti retaileri online de electro-IT din Romania, cu un pret standard de pornire de pana la 2200 de dolari in Statele Unite, ce necesita un buget destul de ridicat pentru piata locala.

 Review Samsung 65Q70RA

La exterior, intalnim la noul Smart TV din gama 2019 de la Samsung acelasi aspect modern tip minimalist si finisaje premium la exterior, cu care producatorul sud-coreean ne-a obisnuit pe modelele high-end, ce aduce un plus de eleganta in locuinta. Carcasa exterioara este una subtire si complet neagra, rama aproape inexistenta a ecranului de jur imprejur are un aspect metalic modern, iar stand-ul integrat este unul simplu dar modern, tot cu un finisaj ce imita metalul. Acesta integreaza, de asemenea, modul inteligent de ambient a televizorului, prin care permite afisarea unei fotografii de fundal in locul ecranului negru, atunci cand aparatul este oprit.

Diagonala aproximativa de 163 de centimetri (65 de inci) a televizorului Samsung este una printre cele mai apreciate dimensiuni cu privire la cerintele clientilor de astazi, in special daca discutam despre un UHD TV. Ecranul sau plat tip QLED, cu tehnologia de iluminare tip Direct Full Array 4X, este compatibil cu intervalul dinamic ridicat si suporta rezolutia 4K UltraHD de 2160p, astfel ca imaginea redata este una clara si naturala. Tehnologia Quantum Dot promite un volum de culoare 100%, unde culorile sunt vibrante atat in scenele intunecate cat si in cele luminoase, iar tehnologia Quantum HDR 8X ofera o gama extinsa de tonuri deschise, in special, a continutului video compatibil HDR.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-43GXX939

Sunetul este asigurat de un sistem audio Dolby Digital tip 2.1, alcatuit din doua difuzoare stereo si unul dedicat pentru bass, ce reda un sunet puternic si destul de bun pentru o solutie audio integrata, insa nu avem suport pentru standardul audio DTS. Televizorul Samsung 65Q70RA vine prestabilit cu sistemul proprietar de operare Tizen OS, impreuna cu tehnologia WiFi incorporata, ce in timpul testelor noastre nu am intampinat probleme in utilizarea normala de zi cu zi. Acesta poate receptiona transmisiile TV digitale sau HD, reda fisierele media de pe dispozitivele USB sau device-uri Smart, respectiv se poate utiliza ca monitor extern la PC sau consola de jocuri.

 Părerea noastră despre produs

Acestea fiind spuse, concluzia noastra cu privire la noul televizor Samsung 65Q70RA este ca, modelul recent mentionat reprezinta o investitie buna pe viitor pentru cei ce doresc sa aiba parte de o imagine foarte buna si o platforma stabila, impreuna cu un sunet decent si aspect placut in locuinta. Acesta indeplineste fara probleme toate cerintele actuale ale celor interesati de un nou televizor, cu exceptia pretului de achizitionare destul de mare pentru un buget mediu si chiar mai ridicat, de la aspectul exterior si experienta vizuala pana la platforma Smart TV si alte caracteristici speciale.

Comentarii

Leave a reply

Review IT