REVIEW: Samsung HT-J5150 – Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray pentru acasă!

Preț Samsung HT-J5150

Dacă nu ai timp să mergi la un cinema, atunci ar trebui să te gândești la cumpărarea unui sistem Home Cinema cu player Blu-ray de înaltă calitate acustică. Difuzoarele sunt utilizate pe scară largă nu numai în sălile de concerte, cluburi sau restaurante. Mulți oameni cumpără Home Cinema, pentru a sta în confortul casei, pe o canapea, bucurându-se de filmul preferat. Producătorii au răspuns la această nevoie prin lansarea unui număr mare de sisteme de sunet. Home Cinema include o componentă acustică, care reproduce un sunet surround și o unitate responsabilă pentru citirea purtătorilor. Atunci când alegi un astfel de complex, ar trebui să acorzi o atenție deosebită anumitor caracteristici.

Sistemul Home Cinema ieftin și funcțional Samsung HT-J5150, este un sistem standard 5.1 în versiunea acceptată 3D, Full HD și Smart TV, redă 3D Blu-ray și DVD-uri, precum și conținut media de pe drivere UDB. Poate citi fișiere video de pe toate formatele audio populare, inclusiv FLAC, are un tuner FM, rețea wireless și cablu pentru interfață. Caracteristica DLNA se poate conecta la toate dispozitivele într-o singură rețea digitală. Un bonus frumos pentru cei cărora le place să cânte, este acela că își pot evalua performanțele cu un karaoke-mix. Prețul său este destul de avantajos, mai ales că acum îl poți găsi la reducere.

Review Samsung HT-J5150

Compoziția sistemului de boxe Home Cinema este calitativă și include nu numai boxele de la distanță, ci și un subwoofer de joasă frecvență. În acest caz gama de sunet este acoperită cât mai complet posibil. Structura sistemului este 5.1, ceea ce înseamnă că acesta conține o coloană centrală, două din față și două din spate și un subwoofer. Puterea totală a sistemului Home Cinema Samsung HT-J5150 este de 1000 de wați. Poate reda pe CD și DVD cu formate de redare DivX, WMA și  WMV. Dispozitivul dispune de 15 canale presetate, cu decodare de sunet Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD și DTS Digital Surround. Sound on are calitatea de a activa instantaneu difuzoarele sistemului Home Cinema, prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă. Sunetul astfel activat, este de înaltă performanță Surround. Conectivitatea se face prin diverse porturi, cum at fi USB, HDMI, Audio in, Audio optic in. Tehnologia utilizată Crystal Amp Pro oferă mai multe variabile sonore și îmbunătățește calitatea sunetului. Și bineînțeles că sistemul Home Cinema Samsung HT-J5150, beneficiază de unele caracteristici care dau sunetului claritate, performanță și magia sunetului de cinema, iar acestea sunt:

 • BD Wise 1.0
 • BD Profile
 • Quick Start mode
 • Crystal Amplifier Plus
 • Anynet + (HDMI-CEC)
 • ARC (Audio Return Channel)

Părerea noastră despre produs

În condițiile în care estetica camerei de zi, nu va fi sacrificată pentru idealurile componentelor Hi-Fi moderne, sistemul Home Cinema Samsung HT-J5150 poate deveni parte componentă sau integrantă. Modelul include 4 difuzoare,  un subwoofer și o unitate centrală Blu-ray. Sistemul implementează o serie de soluții inovatoare, care îmbunătățesc calitatea sunetului și oferă utilizatorului o multitudine de caracteristici utile. Crystal Amplifier Plus are rolul de a îmbunătăți calitatea sunetului și de a oferi performanță.

Samsung HT-J5150

Sistem Home Cinema 5.1

 – Părerea clienților –

Home Cinema Samsung HT-J5150 cu Blu-ray oferă tehnologie de ultimă generație. Sistemul este dotat cu conectori pentru orice conținut media. Terminalul HDMI se poate conecta la consola de jocuri și la laptop, însă scopul lui principal este de a se conecta la televizor sau chiar la un proiector. Fiind fan karaoke, am posibilitatea de a conecta microfoane care să-mi permită să cânt alături de prieteni.  

Home Cinema Samsung HT-J5150 cu Blu-ray oferă îmi oferă un sunet surround de mare calitate și claritate, cu 15 canale radio presetate. Decodarea se face cu sunete de înaltă calitate Dolby Digital Plus, Dolby Digital Surround și Dolby True HD. Cu aceste caracteristici, mă pot bucura de înalta calitate a sunetului.  

1 Comment
 1. Reply
  Radu Miron 11 noiembrie 2018 at 9:07

  Am achizitionat acest sistem, l-am conectat la tv (Samsung de asemenea) si as vrea sa stiu daca se poate converti sunetul de pe tv in sunet surround? Multumesc!

Leave a reply

*

code

Review IT