Cuptor cu microunde Samsung ME71A, 20 l, 800 W, Mecanic, Alb – tehnologie Coreana

Coreeni de la Samsung se pot lauda chiar si cu produsele ieftine, Samsung ME71A este unul din acele cuptoare cu microunde care vine la un pret special si cu caracteristicile mai mult decat satisfacatoare. Tin sa precizez ca cei de la Samsung sau tinut de treaba puternic in ultima perioada si au reusit acapareze atat piata telefoanelor mobile cat si piata electrocasnicelor.

Samsung ME71A este acel cuptor ieftin de care ai nevoie in bucatarie, nu foarte sofisticat insa care isi face treaba cu siguranta, as putea sa zic ca este perfect pentru orice familie indiferent de numarul persoanelor.

   Vezi AICI preţul pentru Cuptorul Samsung ME71A   
Ii apreciez pe cei de la Samsung pentru stilul care fac ei electrocasnicele, design-ul este placut si combinatia dintre alb si negru cred ca se potriveste pentru orice bucatarie. Usa se deschide larg oferindu-i un stil minimalist, as putea spune si elegant.

Cuptor-cu-microunde-Samsung-ME71A-20-l-800-W-Mecanic-Alb

Ca si performante trebuie sa evidentiem faptul ca are o capacitate de 20 litri avand o putere de 800 W, comanda se face mecanic si nu digital cum eram obisnuiti la cuptoarele scumpe, o caracteristica pe care o apreciez pentru ca cele mecanice sunt mult mai fiabile decat cele digitale.

Avem 7 nivele de putere si un numar de 3 programe si ca orice cuptor cu microunde avem si timer, de asemenea mai putem evidentia faptul ca avem un interior ceramic si un sistem Triplu de distributie Microunde.

La achizitionarea Cuptorului cu microunde Samsung ME71A primim si suportul rotund din interiorul lui.

Este de culoare alb si cantareste aproximativ 11.5 kg, iar dimensiunile lui sunt 489 x 349 x 275 mm (W x D x H). Garantia acestui produs este de 24 luni si poate fi achizitionat online.

Comentarii

Leave a reply

Review IT