Frigider Samsung RB29HSR2DSA, Inox , Clasa de energie: A + – buget mic pentru frigider performant

Samsung RB29HSR2DSA este din punctul nostru de vedere una din cele mai dorite combine frigorifice de la inceputului anului 2016, asta pentru ca avem un frigider care arata bine, este de la unul din cei mai doriti producatori din lume si aduce cea mai recenta tehnologie in domeniul frigorificelor, discutam aici despre tehnologia NO FROST pe care o vom prezenta in continuarea articolului.

Cu totii suntem interesati de pret si vreau sa va aduc la cunostinta ca ne incadram intr-un buget de pana in 2000 lei, pare greu de crezut pentru ca stim cu totii cat de important este sa avem in casa noastra un frigider de la Samsung care sa aiba un volum mare si aduca la pachet si tehnologia NO FROST.

verifica-pret1

Am repetat NO FORST de 2 ori pana acum si vreau sa remarc faptul ca aceasta tehnologie este una din cea mai recenta in lumea frigorificelor, aceasta este capabila sa tina o temperatura constanta in interiorul frigiderului astfel incat sa nu se formeze gheata, mai exact este vorba de aerul care circula constant si care elimina vaporii de apa, astfel incat gheata nu se va depunde nici pe produsele depozitate si nici pe rafturile frigiderului.

Frigider Samsung RB29HSR2DSA, Inox , Clasa de energie A

Samsung RB29HSR2DSA aduce un design mai mult decat placut, culoarea din INOX il face sa fie unul din acele produse pe care le doresti in bucataria ta, un frigider sic care se potriveste oricarui decor, iar pe langa desing-ul absolut minunat nu avem cum sa nu ne gandim la specificatiile lui.

O combina fricorifica, care aduce un volum net total de 300 litri din care 98 sunt distribuiti congelatorului, iar restul de 192 l sunt atribuiti frigiderului. De asemenea, trebuie sa precizam faptul ca Samsung RB29HSR2DSA vine cu clasa de eficienta energetica A+, asta inseamna un consum redus de energie, discutam aici despre 272 kWh/an, o combina care cu adevarat are grija de buzunarul nostru prin acest consum redus de energie electrica.

Fiind un model nou, nu avem cum sa remarca prezenta iluminarii LED din interiorul frigiderului, aceasta cu siguranta va da o nota de prospetime si de rafinament, un produs de top marca SAMSUNG. Coreenii se pare ca fac treaba buna si in lumea electrocasnicelor atacand cum stiu ei mai bine si produsele din categoriile electro.

Pentru cei ce au de gand in viitorul apropiat sa-si cumpere o combina frigorifica sa nu uite ca exista modelul Samsung RB29HSR2DSA care vine in momentul de fata cu un raport calitate-pret foarte bun.

Samsung RB29HSR2DSA este recomandarea noastra la inceputul anului 2016!

Comentarii

Leave a reply

Review IT