Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu – discount mare

Este suficient sa aruncati o singura privire la combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, pentru a va cuceri designul elegant si impunator si pentru a va convinge ca trebuie sa aflati mai multe despre acest model. Este un produs cu sistem de racire No Frost si un volum net total de 310 litri, care dispune de afisaj LED si este inclusa in clasa de eficienta energetica A+.

Volumul net al frigiderului este de 212 litri, iar cel al congelatorului este de 98 litri, pentru a va permite sa pastrati alimentele preferate la o temperatura optima. Frigiderul dispune de 3 rafturi si 4 suporturi pe usa, impreuna cun un compartiment pentru fructe si legume, iar congelatorul este echipat cu 3 compartimente.

   Vezi AICI pretul pentru Samsung RB31FERNDSA  

Congelatorul combinei frigorifice Samsung RB31FERNDSA dispune de raft cu glisare usoara si compartiment cu deschidere completa, pentru a depozita, organiza si scoate alimentele cu usurinta. Compresorul digital economic asigura un consum redus de energie, dar si un zgomot redus, impreuna cu o durata indelungata de viata, putand beneficia astfel de o garantie inclusa de 10 ani la aceasta combina frigorifica Samsung.

Samsung RB31FERNDSA

Chiar daca produsul alimentar pe care il cautati se afla in spatele frigiderului, raftul cu glisare usoara va ofera acces usor, deoarece este construit pe balamale glisante si poate fi scos cu usurinta. In plus, LED-ul din partea superioara va ilumina puternic interiorul frigiderului, iar dumneavoastra va puteti bucura de o vizibilitate crescuta.

Gratie tehnologiei No Frost, este asigurata o racire uniforma, iar gheata si zapada nu se vor mai forma, in timp ce alimentele vor fi pastra la o temperatura optima. Extrem de util este raftul mare pentru bauturi, care este mai adanc decat in cazul frigiderelor conventionale si va permite sa depozitati recipiente mari cu lapte sau suc. In plus, compartimentul cu deschidere completa va permite sa scoateti si sa organizati mult mai usor obiectele.

Astfel, combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA este conceputa special pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra. Este echipata, totodata, cu un sistem de avertizare pentru usa deschisa, cat si cu un sistem Multiflow, suport pentru oua si tava pentru gheata.

Asadar, daca va doriti o combina frigorifica eleganta si spatioasa, care sa consume putina energie, dar care sa fie suficient de incapatoare, va puteti orienta catre modelul Samsung RB31FERNDSA. Acesta va ofera o buna performanta de racire si o utilizare cat mai confortabila, iar designul sau elegant se va potrivi aproape fiecarei bucatarii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT