Samsung RT46H5500SP – Frigider de ultima generatie

Credeati ca Samsung produce doar televizoare? Ei bine, nu! Samsung scoate pe piata mai multe produse de calitate exceptionala, printre care si frigidere. Vreau sa va spun astazi despre un model care mi-a placut in mod deosebit: Samsung RT46H5500SP. Cu un volum total net de 458 litri, acesta ofera o capacitate de stocare foarte mare pentru un frigider cu doua usi. Este solutia ideala pentru familiile mari.

Samsung RT46H5500SP este argintiu si are un finisaj premium. Congelatorul este sus si frigiderul este pozitionat in partea de jos. Manerele de la usi sunt dispuse orizontal si usor de manevrat.

In frigider alimentele pot fi asezate pentru conservare pe patru rafturi, iar in congelator pe 2 rafturi inalte. Capacitatea de congelare este foarte mare (in comparatie cu alte modele care au 3 kg/ 24 h), de 7 kg in 24 de ore, lucru care este foarte util atunci cand va grabiti si doriti sa congelati in timp scurt o cantitate mare de alimente. Congelatorul va permita sa faceti si sa stocati de trei ori mai multa gheata decat in cazul frigiderelor conventionale. Dupa ce au inghetat cuburile, nu va ramane decat sa intoarceti tava speciala pentru ca ele sa cada in rezerva.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Samsung RT46H5500SP  

In exterior, pe usa frigiderului exista un dozator de unde puteti lua apa rece rapid direct din frigider, fara sa deschideti usa.

In interiorul frigiderului aerul este distribuit ehilibrat in toate zonele, astfel incat temperatura sa ramana la fel peste tot. Acest lucru permite racirea rapida si omogena a produselor alimentare, indiferent de locul in care le alezati si chiar in cazul in care frigiderul este plin. Pentru ca este gandit pentru a satisface nevoile unei familii cu mai multi membri, frigiderul Samsung RT46H5500SP permite depozitarea recipientelor mai mari, care nu ar incapea asa usor intr-un frigider standard. Puteti aseza pe rafturile din interiorul frigiderului si chiar pe suporturile de pe usa: sticle mari de lapte sau de suc, cate doua randuri de cutii (de bere/ suc), borcane mai inalte etc

Frigider Samsung RT46H5500SP, Clasa A+, No Frost, H190cm, Argintiu

Datorita tehnologiilor revolutionare asupra compresoarelor de aer, Samsung utilizeaza 5 pozitii diferite, care ii permit compresorului sa-si adapteze functionarea in functie de nivelul de umiditate (deschiderea usii, temperatura exterioara etc). In acest fel, temperatura este mai bine mentinuta, iar alimentele se pastreaza mai proaspete, compresorul consuma mai putin, zgomotul este mai redus si durata de viata a frigiderului este considerabil mai mare.

In ceea ce priveste sistemul de iluminare interioara, aceasta se face printr-un bec LED, care consuma mai putina energie decat un bec incandescent conventional. Iluminarea cu LED-uri Samsung ofera o lumina naturala, nici prea stridenta, nici prea slaba. Cand deschideti frigiderul, lumina se aprinde, veti putea vedea mai clar si veti gasi mai usor alimentele de care aveti nevoie. In acest fel veti economisi timp si energie.

Tot vorbind despre consum, trebuie sa observam ca, per total, frigiderul are un consum redus, ajungand doar la 320 kWh pe an. Hai si tu sa te bucuri de un frigider Samsung incapator, cu un design modern si functii performante, de un pret mai mic si transport gratuit in toata tara, indiferent de localitate.

Prezentarea video a televizorului:

Comentarii

Leave a reply

Review IT