Samsung RT58K7105SL/EO

REVIEW – Samsung RT58K7105SL/EO

Samsung RT58K7105SL/EO

In cazul in care o combina frigorifica nu este suficient de incapatoare pentru intreaga familie, iar un aparat frigorific tip side by side nu este tocmai pe placul vostru, atunci o alternativa ar fi frigiderele cu doua usi si capacitate mare. Asadar, in review-ul de astazi vom discuta despre modelul Samsung RT58K7105SL/EO, un frigider cu 2 usi complet echipat pentru cerintele actuale. Acesta se bucura si de multa apreciere din partea clientilor ce au cumparat deja produsul si l-au utilizat suficient timp pentru a isi face o opinie cu privire la aparatul frigorific recent achizitionat.

Modelul mai sus mentionat nu este nici pe departe un aparat frigorific compact, ci mai degraba ocupa un spatiu aproape la fel de mare ca si unul tip side by side, numai ca suporta o cantitate mai mare de alimente la racire. Acum, daca caracteristicile principale ale produsului indeplinesc cerintele voastre si doriti sa achizitionati deja aparatul frigorific, precizam faptul ca frigiderul Samsung este disponibil la mai toti marii retaileri online de electro-IT din Romania. Acesta are, la prima vedere, un raport excelent dintre calitate, pret si capacitate, insa ramane sa vedem daca se potriveste sau nu nevoilor voastre.

 Review Samsung RT58K7105SL/EO

Imediat ce despachetam produsul, remarcam la frigiderul cu 2 usi Samsung acelasi aspect modern tip minimalist si finisaj premium din materiale de buna calitate, intalnite deja pe mai toate modelele ale producatorului sud-coreean cunoscut. Acesta se integreaza cu usurinta in orice decor din locuinta, insa trebuie sa aveti grija in privinta spatiului disponibil, deoarece dimensiunile exterioare ale aparatului sunt diferite de ale frigiderelor tip standard tot cu doua usi. Carcasa exterioara este una eleganta si complet argintie, ecranul digital si dozatorul de apa amplasate pe centrul usilor, iar cele doua usi frontale sunt realizate din inox anti-amprenta, au manere verticale si nu sunt reversibile.

Modelul Samsung RT58K7105SL/EO are o capacitate de depozitare nici mai mult, nici mai putin de pana la 583 de litri, unde compartimentul de racire are un volum net de 422 de litri iar restul volumului total de 161 litri ii revine congelatorului. La interior, intalnim suportul de oua si cutia pentru cuburi de gheata, rafturile din sticla securizata, cutiile pentru fructe/legume, suporturile amplasate pe usa + rezervorul de apa a dozatorului, precum si ventilatoarele incorporate. In plus, ambele compartimente detin sistemul de dezghetare automata si o iluminare interioara pe LED, in timp ce aparatul poate congela pana la 10 kilograme de alimente recent depozitate pe zi.

Acum ca am discutat despre aspectul exterior si compartimentarea interioara, urmeaza sa explicam mai pe scurt tehnologiile si functiile inteligente ale aparatului frigorific de la Samsung. Incepem cu sistemul Twin Cooling Plus, care se bazeaza pe doua circuite separate de racire in ambele compartimente, asadar alimentele sunt pastrate proaspete la temperatura optima si nu vor exista schimburi de mirosuri neplacute intre ele. Compresorul digital cu invertor functioneaza silentios si eficient, in timp ce cu ajutorul functiilor de racire si congelare rapida poate sustine o temperatura mai mare timp de cateva minute pentru a aduce alimentele depozitate la temperatura optima.

 Părerea noastră despre produs

Iata ca am ajuns si la sfarsitul prezentarii produsului, unde tragem linie si expunem concluzia noastra cu privire la frigiderul cu 2 usi Samsung RT58K7105SL/EO, pe care il recomandam cu placere familiilor numeroase cu 2-4 copii. Acesta poate pastra in cele mai bune conditii alimentele proaspete sau produsele congelate, inclusiv pe perioada anotimpului de vara, fara sa consuma multa energie sau sa produca prea mult zgomot. Modelul recent mentionat are, din punctul nostru de vedere, numai parti bune, de la aspectul exterior si panoul de comanda pana la cantitatea de depozitare si sistemele sau functiile speciale, si este dedicat in special celor ce consuma mai multe alimente proaspete.

Comentarii

Leave a reply

Review IT