REVIEW – Samus SW150A+

Samus SW150A+

In ultimul timp am tot discutat despre aparate frigorifice inteligente sau de mare capacitate, insa in review-ul de astazi va vom prezenta un frigider compact de la marca romaneasca Samus, mai exact discutam despre modelul Samus SW150A+. Acesta este comercializat sub brandul Samus, una dintre marcile vechi cunoscute de electrocasnice din Satu Mare ce a renascut din 2010, si reprezinta asadar un frigider cu o singura usa, accesibil si compact, ce este bine apreciat de clienti in parerile lor online.

Frigiderul Samus poate fi achizitionat si din oferta altor magazine mai putin cunoscute de electro-IT, inafara de marele retailer online eMAG, la un pret foarte bun raportat la caracteristicile sale importante, indiferent de bugetul disponibil al celor interesati de produs. In plus, din moment ce este achizitionat aparatul frigorific, magazinele online ofera garantia inclusa de pana la 36 de luni, serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare (optionala) si retur gratuit a aparatului in termen maxim de 14 zile.

 Review Samus SW150A+

Imediat ce despachetam produsul, remarcam aspectul modern si dimensiuni reduse ale frigiderului cu o usa Samus, astfel ca poate fi usor de amplasat intr-un spatiu mai limitat si, totodata, va arata destul de bine oriunde in locuinta. Carcasa exterioara este una eleganta, complet alba, ce integreaza un finisaj din plastic placut la atingere, iar usa reversibila este tot de culoare alba, cu un maner orizontal incorporat, ce ofera un aspect minimalist. Acesta cantareste aproximativ 25 de kilograme si masoara doar 84 de centimetri in inaltime, 50 de centimetri latime si o adancime de 55 centimetri, avand un nivel ok de zgomot estimat la 41 dB.

Modelul SW150A+ de la Samus face parte din clasa de eficienta energetica A+ si asigura un consum mai redus de energie cu pana la 25% decat aparatele similare din clasa A, astfel ca frigiderul inregistreaza asadar un consum anual de energie estimat la 113 kWh. Chiar daca nu avem parte de tehnologia No Frost, sistemul clasic de racire al modelului mai sus mentionat ofera o racire buna atat in interiorul compartimentului cat si in cel superior de congelare, indiferent de afara este o temperatura cu minus sau una cu plus. In plus, usa frigiderului Samus integreaza o garnitura antibacteriana ce pastreaza de asemenea bacteriile departe de interior.

Citește și:  Cum stim daca am facut alegerea potrivita in ceea ce priveste o combina frigorifica?

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, frigiderul are o cantitate utila de depozitare de 100 litri si include un suport pentru oua, doua rafturi din sticla securizata pentru a accesa cu usurinta alimentele depozitate, un sertar transparent pentru fructe si legume, precum si trei suporturi amplasate de usa pentru sticle, borcane sau conserve. In plus, aparatul frigorific de la Samus mai dispune la interior de un compartiment de congelare, cu o usita alba si volum net de 15 litri, pentru a depozita cateva alimente mai mult timp decat in restul frigiderului, dar si de un termostat reglabil in 5 trepte de racire si de o iluminare interioara pe LED.

 Părerea noastră despre produs

Frigiderul Samus SW150A+ este o alegere ideala in cazul persoanelor singure sau a celor ce au nevoie de un aparat frigorific mai compact intr-un birou, camera de jocuri si altele, inclusiv a familiilor ce doresc un spatiu suplimentar de depozitare. Acum, la frigiderul cu o usa de la Samus ne-a placut finisajul exterior si dimensiunile reduse, consumul mic de energie, capacitatea ok de depozitare si compartimentarea interioara, precum si racirea foarte buna a alimentelor depozitate, chiar daca nu beneficiaza de tehnologia No Frost.

Comentarii

Leave a reply

Review IT