REVIEW: Casti Hi-Fi Sennheiser HD 800 – Spectaculoase, moderne, elegante și cu sunet performant!

  Sennheiser HD 800

În lumea sunetelor de înaltă calitate, confruntarea dintre boxele clasice și căștile de înaltă performanță a durat o lungă perioadă de timp. Fiecare parte are propriile sale argumente pro și contra, oricine putând găsi un produs după bunul său gust. În mâinile mele stau căștile high-end Sennheiser HD 800 și pot să fac o comparație cu perspectiva cuiva care folosește căștile clasice Hi-Fi. Este exact ca un samurai în luptă și un domn al Renașterii europene. Sennheiser HD 800 oferă un sunet diferit senzațional. Designul futurist, cupele imense și dinamice, creează cea mai bună impresie atunci când le scoți din cutie.

Căști Hi-Fi Sennheiser HD 800

Căști audio, Hi-Fi sau Over Ear, Sennheiser HD 800, denumite astfel datorită cupelor de mari dimensiuni, care se potrivesc perfect pe spațiul urechilor, oferind un sunet înalt și foarte clar.

  • Presiune acustica: 102 dB (1kHz/1Vrms)
  • Distorsiuni armonice totale : < 0.02 % (1kHz/1Vrms)

Sennheiser HD 800  are un design concis și o căptușeală interioară din material textil. Carcasa pentru căști este fabricată din aluminiu,  frumoasă, fiind realizată de fabrica din Wedemark, Germania.

   Cele mai importante caracteristici:

  • Utilizare: MHi-Fi
  • Frecvența de răspuns: 6 – 51,000 Hz
  • Segment: Hi-Fi, căști audio, Over Ear
  • Conectare: Jack 6.3mm

Preț Sennheiser HD 800

Modelul Sennheiser HD 800 reflectă mai mult de 60 de ani de inovații originale și brevetate în domeniul căștilor audio. Aceste căști dinamice, combină cea mai avansată tehnologie de producție, reconsiderând conceptul de sunet de referință. Preșul său? Incredibil dar adevărat, acestea costă doar 5.849 lei.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Oferă cea mai largă ambianță sonoră, cu detalii incredibile! Îndeplinește în totalitate sunetul de înaltă clasă!

Poate ridica percepția la un nivel cu totul și cu totul nou. Un produs senzațional!
Sennheiser HD 800

Design premium, sunet perfect

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT