Masina de spalat rufe Sharp ESFA6102W2EE, Compact, Slim, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb – calitate dusa la extrem

Cand ai putea avea nevoie de o masina de spalat rufe noua?
a) cand te muti singur si nu mai depinzi de parinti
b) cand te muti cu iubita intr-o casa noua
c) cand incepi sa-ti mobilezi propria casa
d) cand ti s-a stricat masina
e) cand nu mai esti multumit de randamentul vechii masini de spalat.

Sigur ca lista poate continua. Dar indiferent de raspuns sunt sigur ca merita sa acordati maxima atentie unui model cu functii moderne, cu consum redus de energie si design compact. Va propun sa vorbim in cele ce urmeaza despre masina de spalat Sharp ESFA6102W2EE.

Despre aceasta trebuie sa spun in primul rand ca este produsa de unul din cei mai importanti si de calitate producatori de masini de spalat. Sharp este un brand ce nu poate fi trecut cu vederea atat de usor.

Vezi promoția de astăzi pentru masina de spalat rufe Sharp ESFA6102W2EE !!!

Modelul Sharp ESFA6102W2EE are dimensiuni compacte, este slim, motiv pentru care masoara 84.5 x 59.7 x 41.6 cm si cantareste 60.5 kg. Daca greutatea unei masini nu reprezinta un factor atat de important de care sa tineti cont, cu siguranta despre dimensiunile sale nu putem spune acelasi lucru. Da, avem nevoie de masina de spalat, dar cel mai bine ar fi ca aceasta sa nu ne ocupe toata baia, sa fie cat mai mica si sa-si faca treaba bine. Daca mai punem la socoteala si situatiile in care chiar e nevoie de o masina compacta pentru ca spatiul din baie sau din bucatarie este mic, exista sanse tot mai mari sa luati in calcul o masina cu dimensiuni ergonomice, cum este modelul despre care discutam.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Sharp ESFA6102W2EE

Sa mai povestim putin despre ea. Incarcarea si descarcarea rufelor se face printr-un hublou dispus frontal. Nimic iesit din comun, daca ne gandim ca majoritatea masinilor de spalat au acest design. Capacitatea de incarcare este de 6 kg in conditiile in care dimensiunile sale sunt cele amintite. Acesta reprezinta intr-adevar un avantaj urias.

Este extrem de eficienta din punct de vedere energetic, fiind catalogata cu calificativul A++, care este peste A+.

Are 15 programe, printre care se afla si cel rapid de doar un sfert de ora, programe speciale pentru textile delicate ca bumbac, lana, sintetice, echipamente sport. Optati pentru programul usor de calcat si rufele vor rezultat la final cu mult mai putine cute. Exista rufe pe care le spalati doar manual pentru ca sunt extrem de delicate? Nu mai este nevoie sa faceti acest lucru. Acum exista un ciclu de spalare care face acelasi lucru in locul dumneavoastra.

Viteza de centrifugare este de 1000 rpm, are control al balansului, detectare spuma si sistem de siguranta impotriva copiilor. Este o masina moderna pe care o recomand din toata inima.

Comentarii

Leave a reply

Review IT