Sharp LC-40CFG4042E – televizor LED cu design elegant, ecran FullHD de 40 inch si sunet captivant!

Preţ Sharp LC-40CFG4042E

Sharp LC-40CFG4042E este un nou televizor FullHD fara functii Smart de generatie 2017, recomandat in mod special pentru o camera normal de apartament sau pentru un dormitor destul de incapator, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design subtire si elegant de culoare gri/negru, un ecran FullHD de 101 centimetri, (cu tehnologia Active Motion 100Hz) un sistem audio Harman/Kardon de maxim 20 W (cu tehnologiile avansate de sunet DTS si Dolby Digital), un tuner digital incorporat (DVB-T2/C/S2), o functie monitor, un player media USB si altele.

Review Sharp LC-40CFG4042E

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului televizor LED de 40 inch din seria CFG4042E a celor de la Sharp se va integra perfect in oricare tip de decor, beneficiind de un aspect subtire si elegant de culoare gri/negru, o rama  ingusta a ecranulului televizorului si nu in ultimul rand de un suport metalic modern de culoare gri. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 300 milimetri (optional) pentru a il putea monta fara probleme direct pe perete, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV, avand dimensiunile normale de 57,2 x 92 x 8,3 centimetri si o puterea de consum a televizorului de maxim 45 W.

Diagonala mare de 102 centimetri (40 inch) a noului televizor LED marca Sharp este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale , in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1080p) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, din aproape orice pozitie de vizionare, chiar la dumneaovastra acasa. Sunetul este asigurat de un sistem audio cinematic Harman/Kardon de maxim 20 W, cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital, DTS TruSurround HD si Dolby Digital Plus, care poate reda un sunet puternic si foarte captivant, fara a distorsiona aproape deloc sunetul redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Televizorul LED Sharp LC-40CFG4042E dispune de un tuner digital incorporat (DVB-T2/C/S2), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind foarte utile si chiar necesare la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV digitale/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. In plus, noul televizor LED din gama 2017 a celor de la Sharp mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, prin intermediul porturilor digitale HDMI, precum si un media player USB pentru a accesa fotografiile si fisierele audio/video de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Sharp LC-40CFG4042E ofera o experienta excelenta de vizionare, pe diagonala de 102 centimetri, dar si de un sunet puternic si foarte captivant, cu ajutorul sistemului audio de maxim 20 W, toate acestea fiind completate de un aspect subtire si elegant de culoare gri/negru si nu in ultimul rand de un meniu principal usor de utilizat. Astfel ca, noul televizor LED de 40 inch din seria CFG4042E a celor de la Sharp reprezinta o solutie perfecta si avantajoasa pentru oricine este in cautarea unui nou televizor FullHD fara functii Smart de dimensiuni mari, cu un aspect modern, ecran de buna calitate si un sistem audio de buna calitate, la un pret foarte ok de achizitionare.

Sharp LC-40CFG4042E

Televizor LED Sharp, 102 cm, Full HD

– Părerea clienţilor –

Este subtire si foarte elegant, are o imagine FullHD foarte buna si este echipat cu un sistem audio de buna calitate. Il recomand cu placere persoanelor sau familiilor care vor un produs foarte bun la un pret foarte ok de achizitionare.

L-am cumparat pentru raportul sau calitate/pret excelent si inca de la prima utilizare am fost foarte multumit de acesta. Este conform asteptarilor mele, imaginea este foarte buna si sunetul este excelent. Il recomand cu incredere.

Este un televizor FullHD bine echipat si de dimensiuni mari, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare. Arata foarte bine montat pe perete, imaginea afisata este impecabila la rezolutie FullHD si sunetul redat este clar si foarte placut.

Un raport calitate/pret foarte ok din punctul meu de vedere. Televizorul Sharp se potriveste perfect in sufragerie, are o imagine FullHD excelenta si reda un sunet captivant. Per total sunt multumit de acesta si il recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT