Sharp SJ-BA10-IMXI1EU – combina frigorifica cu tehnologie Advanced No Frost si un volum total foarte bun!

Cu un design premium, un volum total foarte bun si mai multe dotari de ultima generatie, combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXI1EU reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru pastrarea proaspata si de lunga durata a alimentelor dumneavoastra, la fel ca in prima zi, fara a isi pierde din gust, culoare sau consistenta. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret avantajos pentru dotarile sale foarte bune, aceasta este dotata cu un design elegant din inox, clasa energetica A++, sistemele de racire Full No Frost si Advanced No Frost, sistemul avansat de ventilatie GentleAirFlow, o capacitate suficienta de depozitare si nu numai.

Pe partea de aspect, designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Sharp, cu un aspect premium din inox, se va potrivi perfect in decorul bucatariei dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, fabricata complet din otel inoxidabil, dar si de doua usi reversibile cu un maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta inregistreaza un nivel redus de zgomot de doar 42 dB si masoara 186,3 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de 65 centimetri, oferind insa o autonomie mare de congelare de pana la 18 ore (fara curent).

Sistemul unic de racire Full No Frost este disponibil pentru ambele compartimente ale aparatului frigorific marca Sharp, ceea ce inseamna ca interiorul congelatorului este complet fara gheata, astfel incat sa nu mai fie necesara dezghetarea manuala a congelatorului. Tehnologia speciala Advanced No Frost de la Sharp asigura conditii ideala de pastrarea a alimentelor proaspete in ambele compartimente, la un consum cat mai redus de energie electrica. Sistemul avansat de curatare a aerului GentleAirFlow de la Sharp asigura pastrarea de lunga durata a aspectului, culorii si gustului alimentelor proaspete, fara a le usca.Sharp SJ-BA10-IMXI1EU

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXI1EU este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru a putea beneficia de un consum redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 263 kWh/an. Pe langa toate acestea, aparatul frigorific marca Sharp include o capacitate foarte buna de depozitare de pana la 324 litri (cu un volum mare de 230 litri al compartimentul frigiderului si un volum decent de 104 litri al congelatorului), precum si de un sistem OdourNeutral, cu doua evaporatoare, ce asigura izolarea circuitelor de aer dintre acestea, impiedicand transferul mirosurilor.

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi dintr-o sticla securizata, un suport de oua, un compartiment special CrispZone pentru depozitarea carnii, pestelui si nu numai, un compartiment OptiFresh pentru fructe/legume, trei suporturi amplasate pe usa, dar si de un sistem de dezghetare automat. Compartimentul congelatorului beneficieaza de o tava pentru gheata, trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat, precum si de o capacitate mare de congelare de pana la 12 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT