REVIEW: Casti profesionale Shure SRH1440 – Cu tehnologie open-back și design circumaural

Shure SRH1440

Căștile profesionale  Shure SRH1440 oferă o gamă completă maximă de detalii audio, cu un bas bogat, având în același timp un design atractiv. Modelul SRH1440 a fost proiectat special pentru masterizare sau ascultare analitică, fiind compatibil cu aproape orice dispozitiv portabil, bucurându-te de muzică în fiecare zi. Datorită driverelor  de 40 mm ale căștilor, sunetul este natural și bogat, cu o largă deschidere stereo și acustică. Banda destinsă și reglabilă, armată cu un cadru de oțel, adaugă fiabilitate. Cupele din material de velur umplute cu material spongios moale, au o densitate mare și împreună cu banda, oferă un nivel ridicat de confort. Cablul rezistent detașabil este armat cu Kevlar din cupru fără oxigen, pentru a transmite o calitate audio pură.

Casti profesionale Shure SRH1440, tehnologie open-back, design circumaural

  • Tehnologie Open-back
  • Design cu bandă de susținere

  Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 15 − 27000 Hz
  • Tehnologie: cu fir
  • Segment: Home entertainment
  • Impedanța: 437 ohm
  • Conectare: Jack 3.5 mm
  • Utilizare: general

Preț Casti Shure SRH1440

Pentru prețul de 1.499,99 lei, Shure SRH1440 oferă  caracteristici deosebite, cum ar fi designul deschis pentru un sunet acustic mai natural, impedanță optimizată pentru compatibilitate cu alte dispozitive portabile, bandă călită complet reglabilă, cadru de oțel pentru fiabilitate sporită și confort și multe altele. 

Shure SRH1440

Casti profesionale

 Părerea noastră

Căștile Shure SRH1440 sunt unele dintre cele mai bune din clasa sa. Aceste căști profesionale sunt de o bună calitate, oferă un sunet în detaliu foarte frumos și cu un bas îmbogățit. Căștile au un design elegant de culoare neagră, sunt interesante, atractive, fiind utilizate pentru crearea lor cele mai avansate tehnologii și materiale, cum ar fi magneții neodim puternici, dar și multe altele.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT