REVIEW: Casti audio cu banda Soul by Ludacris SL300 Elite Hi-Definition – pentru profesioniști!

Soul by Ludacris SL300 Elite Hi-Definition

Pregătește-te pentru o înaltă definiție a sunetului, experimentând, pe deplin izolat în orice moment, sunetul transmis prin căștile SL300. Aceste căști de performanță sunt proiectate pentru a oferi o  înaltă calitate a sunetului curat, echilibrat, acestea fiind adecvate pentru a fi utilizate de către muzicieni profesioniști.  De asemenea, reprezintă o opțiune elegantă pentru călătorul cu bun gust, care este în căutarea tehnologie de anulare a zgomotului. Fie că ești un producător sau un DJ, Ludacris îți oferă un sunet care îți mișcă sufletul. Muzica ce trece prin căști ar trebui să te miște și să te facă să simți ceva. Este vorba despre exprimare și pasiune. Experiența muzicală oferită de căștile audio cu bandă Soul by Ludacris SL300 Elite Hi-Definition, o poți simți în sufletul tău.

Casti audio cu banda Soul by Ludacris SL300 Elite Hi-Definition

Expresia, pasiunea și sunetul superior reprezintă centrul sufletului căștilor Ludacris. Există o mulțime de opțiuni audio personale disponibile, însă puțini sunt în măsură să ofere un nivel audio adevarat pentru calitatea sunetului. Nu prezintă distorsiuni sau dezechilibre ale sunetului.

  • Funcție de izolare a zgomotului
  • Carcasă pentru transport
  • Control volum
  • Conector aurit

   Cele mai importante caracteristici:

  • design: cu bandă de susținere
  • tehnologie: cu fir
  • conectare: Jack 3.5 mm

Preț Casti audio cu banda Soul by Ludacris SL300 Elite Hi-Definition

SOUL by Ludacris este aici pentru a schimba jocul. Ani de cercetare ale  inginerilor cei mai prestigioși din industria audio, îți aduc o linie profesională de instrumente audio personale, care echilibrează cu măiestrie elemente, cum ar fi tehnologia de anulare a zgomotului, o calitate superioară a sunetului, permițându-ți  a experimenta întreaga gamă muzicală. Prețul este 1.806,85 lei, fiind destul de accesibil.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Aceste căști realizate de către echipa de design și cu viziunea expresivă a lumii renumitului artist Ludacris, îți oferă primele căști care îmbină în mod eficient stilul cu  acustica profesională. 

SOUL by Ludacris prezintă o suită completă de calități de elită și opțiuni elegante, menite să încânte artiștii, producătorii, DJ, jetsetters și snobii în muzică deopotrivă.
Soul by Ludacris SL300 Elite Hi-Definition

Functie de izolare a zgomotului, Negru/Alb

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT