REVIEW: Star-Light 39DM5500 – Ideal pentru o utilizare simplă!

Preț Star-Light 39DM5500

Star-Light 39DM5500 este un televizor normal, de tip LED, cu diagonala de 98 cm. Televizorul poate fi montat într-o cameră de zi, într-un dormitor sau într-o bucătărie, ținând cont de dimensiunea lui. Ca și aspect, acesta atrage cu elementele elegante și moderne, dar și cu imaginile destul de clare pe care le afișează pe ecran. Fîcând parte din gama 2017 și având funcția de monitor, acesta poate fi substituit pentru a fi montat la un PC.  Cu prețul destul de mic și beneficiind de o reducere substanțială, televizorul poate fi cumpărat de orice persoană care își dorește un televizor ușor de utilizat.

Caracteristicile televizorului arată că deși este un simplu TV, acesta este destul de performant. Calitatea produsului este una foarte bună, fiind creat pe baza celor mai noi tehnologii. Star-Light 39DM5500 cu designul său modern și elegant dar și cu caracteristicile deosebite, poate concura cu multe alte branduri de televizoare.

Televizor LED Star-Light, 98 cm, 39DM5500, HD Ready

Televizor LED Star-Light, 98 cm, 39DM5500, HD Ready

Review Star-Light 39DM5500

Televizorul Star-Light 39DM5500 nu se încadrează în categoria Smart TV, însă este un LED de bună calitate. Acesta deține și funcția de monitor și face parte din gama 2017. Televizorul are o carcasă de culoare neagră cu finisaje fine ce îl fac să arate foarte bine. Cu finisajele sale fine și elegante,  Star-Light 39DM5500 poate fi dispus în orice loc din casă.

Diagonala ecranului plat a televizorului Star-Light 39DM5500, este de 98 cm, având rezoluția High Definition cu 1366 x 768 pixeli. Luminozitatea ecranului este de 250 cd/mp iar contrastul nativ este de 5000:1. Aspectul de imagine a televizorului Star-Light 39DM5500 este 16:9, având un  timp de răspuns de 6,5 ms. Unghiurile de vizualizare fiind de 178/178 grade, este posibilă poziționarea utilizatorului în orice loc al încăperii.  De altfel, televizorul are o funcționare simplă și o utilizare intuitivă, făcându-l preferat în rândul persoanelor de vârsta a treia, și nu numai.

Cu privire la sonoritate, Star-Light 39DM5500 beneficiază de sistemul audio Stereo, având integrate două boxe care dau un volum de 16 wați. Transmisia și recepția se realizează prin tunerul digital DVB T/C, cu o intrare pentru antenă și  caracteristica specială a unui Player multimedia integrat. Conexiunile se realizează prin Slot CI+, precum și printr-un port HDMI, un port USB, un port pentru PC, o intrare SCART, o intrare pentru diverse componente.

Părerea noastră despre produs

Televizorul Star-Light 39DM5500, deși nu este un smart TV, oferă imagini clare și în culori îmbogățite. Designul său elegant și foarte modern, cu o carcasă de culoare neagră ce încadrează un ecran cu diagonala de 98 cm, poate fi așezat în orice încăpere, fie că este vorba de o cameră de zi, un dormitor sau o bucătărie modernă. Luminozitatea ecranului este destul de bună, iar contrastul nativ făcând o diferență clară între alb și negru. Ecranul plat al televizorului suportă rezoluția HD și beneficiază de unghiuri de vizualizare foarte bune. Playerul multimedia permite stocarea filmelor sau a emisiunilor preferate, putând fi redate mai târziu. Cu Slotul CI + poți vedea posturile HD, fără a mai avea nevoie de un decodor extern.

– Părerea clienților –

Star-Light 39DM5500 este un televizor pe cât de simplu, pe atât de performant. Calitatea imaginilor este ireproșabilă, sunetul este destul de bun, iar prețul foarte mic. Din punctul meu de vedere nu am nimic de reproșat. Nu-mi rămâne decât să mă bucur de imaginile frumos colorate și de calitatea lui foarte bună. 

Televizorul Star-Light 39DM5500 are o utilizarea foarte simplă. Nu mă încurc în comenzi tehnologice foarte avansate. Este ideal pentru camera copilului, deoarece are o utilizare ușoară iar copilul își poate schimba singur canalele de desene animate. Sonorul este perfect, iar imaginile sunt viu colorate.  Din punctul meu de vedere, Star-Light 39DM5500 este ideal. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT