Star-Light ACM-12WIFI – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si functie Wi-Fi!

Fie pentru zilele calde de vara sau, de asemenea, cele mai reci de primavara, toamna si chiar de iarna, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI ar putea fi solutia ideala pentru dumneavoastra, gratie tehnologiei inovatoare Inverter si a capacitatii generoase de racire/incalzire. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret foarte bun pentru dotarile sale, acesta se remarca printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere.

Designul sau este unul simplu si foarte elegant, intalnit pe majoritatea modelelor noi de la brandul Star-Light, care va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, gratie unitatii interioare moderne de culoare alba si a display-ului LED foarte intuitiv, potrivindu-se perfect in oricare incapere a locuintei dumneavoastra. In plus, unitatea interioara are dimensiunile de doar 29,8 x 81 x 19 centimetri si o greutate de 8,1 kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de doar 52 dB.

PROMOȚIE Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++ – verifică preț

Tehnologia Inverter ajuta la cresterea eficientei energetice a aparatului de aer conditionat, precum si la reducerea nivelului de vibratii si zgomot ale acestuia, datorita noului model de compresor de tip Inverter ce asigura mentinerea unei temperaturi constante in incapere. Aparatul de aer conditionat de la Star-Light este incadrat in clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire pentru o eficienta energetica ridicata, inregistrand asadar un consum de energie la racire de 1470 W, respectiv la incalzire de 1760 W.Star-Light ACM-12WIFI

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI dispune de o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 12000 BTU/h, tehnologia inovatoare Inverter, un display digital de tip LED foarte intuitiv, dar si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Incalzire, Auto Restart, Turbo, Timer, Wi-Fi, Dezumidificare si Sleep-mode. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza si de un filtru de particule de ultima generatie pentru a imbunatati calitatea aerului introdus in incapere.

Functia Jet (Turbo) seteaza aparatul pentru o functionare optima si la o viteza maxima de ventilare, ceea ce ofera o racire rapida si puternica pentru atingerea in cel mai scurt timp a temperaturii selectate. Functia de dezumidificare mentine umiditatea aerului ambiental din incapere la parametrii normali, pentru a va putea bucura de un aer proaspat si foarte curat. Functia Auto Restart reporneste automat aparatul de aer conditionat, in cazul unor intreruperi de curent, la setarile sale anterioare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT