Star-Light ACM-18BIN – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru anti-praf!

Preţ Star-Light ACM-18BIN

Star-Light ACM-18BIN este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 18000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, un filtru lavabil anti-praf, un kit de instalare inclus si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzirem Dezumidificare, Auto Restart, Turbo Mode, 24h Timer si Sleep Mode).

Review Star-Light ACM-18BIN

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer conditionat de la Star-Light se va integra cu usurinta in orice tip de mediu, gratie aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interioare de tip Split de perete, potrivindu-se perfect intr-o sufragerie sau dormitor incapator de pana la 40 de metri patrati. In plus, sistemul de climatizare marca Star-Light este incadrat in clasa energetica superioara A++ la racire si A+ la incalzire, astfel incat sa va puteti bucura de o temperatura optima la interior, cu un consum redus de energie la racre si incalzire in timpul functionarii sale.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18BIN dispune de o capacitate de 18000 BTU/h la racire, o capacitate de 19000 BTU/h la incalzire si de un filtru lavabil impotriva particulelor de praf, fiind suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 de metri patrati. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un model nou de compresor rotativ, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care functioneaza la capacitate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura setata si va functiona in mod continuu la o capacitate foarte mica pentru a mentine temperatura constanta, fara fluctuatii deranjante de temperatura.

In ceea ce priveste functiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Star-Light include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Restart, Turbo Mode, Temporizator, Regin de noapte si Autodiagnoza). Mai exact, functia Turbo Mode sporeste capacitatea de racire/incalzire a aparatului pentru a putea atinge rapid temperatura setata, la un consum ridicat de energie. Functia Auto-Restart reporneste in mod automat sistemul de climatizare, in cazul unor intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, conform setarilor sale anterioare.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, elegant si foarte puternic, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-18BIN ofera un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri si in orice alta incapere cu suprafata acoperita de aproximativ 40 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Star-Light reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si de putere mare, cu un consum redus de energie, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, dar care nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator. Chiar daca pretul este unul foarte avantajos, acesta vine si cu un kit de instalare inclus ce va scuteste de cateva sute de lei in plus.

L-am achizitionat recent si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Are un pret bun, este de calitate buna si merita achizitionat de cei care nu dispun de un buget foarte mare. Il folosesc pentru climatizarea unei mansarde de pana la 50 mp si face fata cu brio pe functia de racire.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste foarte bine suprafata necesara mie. Il recomand cu incredere celor interesati de acest model de la Star-Light.

Aparatul de aer conditionat functioneaza perfect si raceste rapid mediul ambiant, exact temperatura setata pe telecomanda. Este suficient de puternic pentru sufrageriilor mari sau zonelor largi, iar consumul de energie este unul redus.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT