Star-Light CNFV-318SA – combina frigorifica No Frost cu capacitate buna si pret avantajos!

 Preţ Star-Light CNFV-318SA

Accesibila, moderna si inteligenta, astazi va prezentam un aparat frigorific No Frost de buget a celor de la Star-Light, mai exact discutam despre modelul Star-Light CNFV-318SA, o combina frigorifica din inox cu un raport calitate/pret excelent, recomandat celor ce nu dispun de un buget foarte mare. Aceasta se regaseste in oferta marelui magazin online eMAG, la un pret super ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de racire, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul online va ofera deschiderea coletului la livrare, ridicarea gratuita a produsului vechi si garantia inclusa a producatorului.

 Review Star-Light CNFV-318SA

Noua combina frigorifica Star-Light va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare gri, un panou de comanda electronic (cu un display digital LED extern) si doua usi reversibile din inox (cu un maner incorporat si o deschidere spre dreapta), care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in bucataria voastra. In plus, combina frigorifica are dimensiunile normale de 185 x 59,5 x 63,3 centimetri si o greutate de aproximativ 68 de kilograme, in timp ce aceasta va ofera un nivel redus de zgomot de maxim 45 dB si o autonomie suficienta de conservare a alimentelor in caz de defectiuni.

Clasa energetica A+ a aparatului frigorific de la Star-Light asigura un consum energetic anual estimat undeva la 305 kWh/an, dar care poate creste/scade  in functie de tipul si durata de utilizare. Noul sistem de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Aceasta are un volum net total de 318 litri, destul de buna chiar si pentru o familie ceva mai numeroasa, asadar un volum net de 231 litri este al frigiderului iar restul volumului net de 87 litri ii revine congelatorului.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 231 de litri, un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, patru rafturi dintr-o sticla securizata, doua sertare pentru fructe si legume, patru suporturi amplasate pe usa, un ventilator incorporat si de o iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 84 de litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei sertare transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor alimentelor o perioada mai lunga de timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat si de o capacitate ok de congelare de 4 kg/zi.

Star-Light CNFV-318SA

318 l, No Frost, Clasa A , H 185.5 cm, Gri

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca combina frigorifica Star-Light CNFV-318SA este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou aparat frigorific bine echipat pentru ziua de astazi, cu sistem inteligent de racire, la un pret avantajos. Asadar, noua combina frigorifica Star-Light asigura o racire si congelare destul de economica si foarte eficienta a unei cantitati bune de alimente proaspete, fara a produce gheata sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va bucura asadar de alimente perfect proaspete pe termen lung, la fel ca in prima zi .

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT