Aragaz Star-Light FCF58GRTS, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Inox – elegant, modern şi fiabil

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preţ Star-Light FCF58GRTS

Aragazul după cum se ştie reprezintă aparatul electrocasnic cel mai important dintr-o bucătărie, iar acesta dacă mai este şi dotat cu elemente tehnologice ce uşurează munca unei gospodine, este de preferat a fi cumpărat. Aragazul Star-Light FCF58GRTS are un preţ destul de redus pentru dotările sale şi aspectul său foarte elegant şi poate fi cumpărat de oricine şi-l doreşte.

Aspect Star-Light FCF58GRTS

Aragazul  Star-Light FCF58GRTS este dotat cu o carcasă din inox, de culoare argintie, cu un capac din sticlă ce are o ramă neagră şi un model filigramat. Acest capac îi dă o notă distinsă şi foarte elegantă. Pe panoul de control, sunt dispuse un număr de 6 butoane, 4 pentru cele 4 arzătoare ale plitei, unul pentru cuptor şi unul pentru timer. În stânga panoului se află un buton mic de culoare neagră pentru aprinderea electrică a tuturor arzătoarelor. Cuptorul este dotat cu o uşă din sticlă termorezistentă ce are o ramă lată de culoare neagră. Pe partea exterioară a uşii cuptorului este montat un mâner din aluminiu foarte elegant. Dimensiunile aragazului Star-Light FCF58GRTS sunt de 85 x 58 x 58 cm cu lăţimea de 58 cm. Picioarele aragazului sunt ajustabile, iar aragazul poate fi încadrat în interiorul oricărei bucătării pentru a da acesteia eleganţă şi stil.

Caracteristici Star-Light FCF58GRTS

Star-Light FCF58GRTS este un aragaz dotat cu o plită pe care sunt dispuse un număr de 4 arzătoare ce au dimensiuni diferite, şi anume un arzător mare cu puterea de 2,5 kw, un arzător mic cu puterea de 0,9 kw şi două arzătoare normale cu puterea de 1,65 kw. Grătarul plitei este realizat din fier, foarte rezistent la greutăţi mari, care este compus din două elemente dispuse vertical pe câte două ochiuri. Toate cele patru arzătoare se alimentează pe gaz, au sistem de aprindere electrică şi sunt dotate cu sistem de siguranţă împotriva incendiilor. Acest sistem de siguranţă opreşte automat emisia de gaze în cazul în care unul dintre arzătoare s-a stins accidental.

Citește și:  REVIEW - Kuvings B3500S

Cuptorul are o capacitate mare de 62 de litri, putând băga recipiente de dimensiuni mai mari. Star-Light FCF58GRTS  se alimentează pe gaz şi este dotat cu grill şi rotisor pentru ca aragazul să poate îndeplini toate funcţiile de gătire. Aprinderea cuptorului se face de la butonul electric aflat pe panoul de comandă şi este prevăzut cu sistem de siguranţă împotriva incendiilor. Încălzirea se face atât la partea inferioară cât şi la partea superioară, astfel că alimentele sunt gătite cu o crustă arămie fără a fi arse.  Sistemul de iluminare permite vizualizare preparatelor privind dinafară fără a fi necesară deschiderea uşii cuptorului.

Review Star-Light FCF58GRTS

Aragazul Star-Light FCF58GRTS se alimentează pe gaz atât pe partea plitei cât şi pe partea cuptorului. Acesta este dotat cu 4 arzătoare, suficiente pentru a acoperi necesarul unei familii cu mai mulţi membri. Toate arzătoarele, inclusiv cel de la cuptor au sistem de aprindere electrică şi deţin protecţie împotriva incendiilor. Butoanele care se află pe panoul de control sunt dotate cu protecţie pentru a nu fi deschise în mod accidental. În dotarea acestui aragaz se mai găsesc o tavă şi un grătar, foarte necesare proceselor de gătire a preparatelor.

Pro: grill, rotisor, inox, 4 arzătoare, preţ accesibil

Contra: nu deţine

Aragaz Star-Light FCF58GRTS, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Inox – elegant, modern şi fiabil
5 (100%) 1 vote
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply