TEKA DW 605 S – masina de spalat vase incorporabila cu design deosebit si capacitate mare!

Deosebita, spatioasa si destul de performanta, masina de spalat vase incorporabila TEKA DW 605 S ar putea fi alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc vase perfect curate, la un consum redus de resurse, fiind ideala atat pentru o familie medie, formata din 2-4 persoane, cat si pentru o familie cu mai multi membri. Aceasta este disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de ridicat, remarcandu-se in principal printr-un design modern, display LED intuitiv, clasa energetica A++, 6 programe prestabilite de spalare, tehnologia AquaLogic, o capacitate generoasa de spalare si multe altele.

Cu un design deosebit si modern, masina de spalat vase incorporabila de la TEKA reprezinta cea mai buna solutie pentru bucatarie dumneavoastra, atat din punct de vedere al aspectului cat si al performantei de spalare. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta si foarte rezistenta de culoarea inoxului, fabricata din otel inoxidabil, precum si de un panou de control electronic. In plus, masina de spalat masoara 86,5 centimetri pe inaltime, 59,8 centimetri latime si o adancime de 57 centimetri, avand totodata un nivel minim de zgomot de doar 49 dB.

TEKA DW 605 S, 12 Seturi, 60 cm, 6 Programe, Clasa A++ – profită acum de reducere

Masina de spalat vase partial incorporabila TEKA DW 605 S este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 258 kWh/an, respectiv un consum mediu anual de apa de circa 3080 de litri. Pe langa toate acestea, optiunea de incarcare la jumatate asigura o spalare rapida si foarte eficienta de pana la 6 seturi complete de vase, in timp ce programul ECO este ideal pentru spalarea eficienta si economica a vaselor usor murdare.TEKA DW 605 S

Tehnologia speciala AquaLogic ofera un control automat al cantitatii de apa in functie de nivelul de murdarie al vaselor dumneavoastra, gratie unui senzor inteligent cu infrarosu, ceea ce regleaza in mod automat toti parametrii de spalare, pentru obtinerea unor rezultate optime de spalare, la un consum redus de resurse. Masina de spalat vase incorporabila marca TEKA permite, de asemenea, o curatare mult mai profunda si de un nivel calitativ mai ridicat a vaselor murdare, prin intermediul montarii celui de-al treilea element de stropire in partea superioara a acesteia.

Caracteristicile sale generale includ un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Rapid, Prespalare, Intensiv, etc.), precum si o capacitate generoasa de spalare de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a putea beneficia de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra. Cu toate acestea, masina de spalat vase partial incorporabila de la TEKA mai beneficieaza de un sertar superior ajustabil pe inaltime, un compartiment de sare, o pornire programabila (3-6-9 ore), dar si de sistemul anti-inundatii AquaStop.

Comentarii

Leave a reply

Review IT