TEKA DW8 70 FI – masina de spalat eleganta si incapatoare din clasa A++, cu functia AquaLogic!

TEKA DW8 70 FI este o masina de spalat vase incorporabila cu 14 seturi complete de vase si 8 programe prestabilite la spalare, pe care o recomandam in mod special familiilor tinere sau celor numeroase, care se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro si este disponibila la un pret ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale foarte bune.

Masina de spalat vase incorporabila TEKA DW8 70 FI are un aspect elegant de culoare alb si un panou de comanda din inox, in timp ce aceasta este echipata cu o clasa de eficienta energetica A++, o capacitate de 14 seturi de vase, 8 programe prestabilite la spalare, o functie speciala AquaLogic si o optiune de incarcare la jumatate/programare intarziata.

Capacitate şi consum

_____________________________

In ceea ce priveste ciclul de spalare, masina de spalat marca TEKA are o capacitate de spalare foarte mare de pana la 14 seturi complete de vase, ceea ce rezulta ca aceasta poate spala rapid si foarte eficient o cantitate mare de vase sau doar jumatate din aceasta intr-un singur ciclu de spalare. Pe partea de consum, modelul DW8 70 FI de la TEKA are o clasa de eficienta energetica A++ si o clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 266 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2800 de litri pe an.

 Design TEKA DW8 70 FI

_____________________________

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la TEKA se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, incorporandu-se perfect in mobila pentru bucatarie. Masina de spalat marca TEKA include un aspect elegant de culoare alba si un panou de comanda din inox, in timp ce aceasta integreaza la interior un cos superior reglabil pe inaltime, un suport pentru tacamuri si un cos inferior. In plus, aceasta are o latime standard ce nu depaseste 60 de centimetri si un nivel redus de zgomot de maxim 47 dB.

Functii şi programe

_____________________________

Masina de spalat vase incorporabila TEKA DW8 70 FI dispune de o optiune de programare intarziata, 8 programe prestabilite de spalare (Rapid, Automat, Eco 50 de grade si altele), dar si de o functie speciala AquaLogic, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare, chiar si in lipsa dumneavoastra. Mai exact, functia speciala AquaLogic se bazeaza pe un senzor cu infrarosu din masina de spalat TEKA, pentru un control autmat al cantitatii de apa in functie de nivelul de murdarie al vaselor si o reglare automat a tuturor parametriilor principale de spalare, fara a consuma multa apa.

PRET ACTUALIZAT

________________

TEKA DW8 70 FI

14 Seturi, 8 Programe, A++

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acestea fiind spuse, masina de spalat vase incorporabila TEKA DW8 70 FI reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat tip incorporabila, echipata cu toate cele necesare pentru a spala fara probleme orice tip de vas si pentru a nu consuma multe resurse chiar si la uscare. Aceasta este capabila sa asigure o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a unei cantitati mari de pana la 14 seturi complete de vase, astfel incat sa va puteti bucura de vase perfect curate de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma foarte multe resurse la spalare.

 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT