Toshiba DaiseiKai 8 RAS-10G2KVP-E – aparat de aer conditionat din clasa A+++, cu tehnologia Inverter si filtru Cold Plasma!

Preţ Toshiba DaiseiKai 8 RAS-10G2KVP-E

Toshiba DaiseiKai 8 RAS-10G2KVP-E este un nou aparat de aer conditionat rezidential de 10000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant foarte curat, care se regaseste deja si oferta magazine online din Romania la un pret potrivit pentru caracteristicile sale ultra-performante. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 10000 BTU/h, un sistem superior de filtrare a aerului (filtru Cold Plasma + filtru IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Auto Clean, Hi-Power, Purificare, Dezghetare automata, etc.).

Review Toshiba DaiseiKai 8 RAS-10G2KVP-E

Design-ul simplu dar modern al noului aparat de aer conditionat DaiseiKai 8 din gama rezidentiala RAS de la Toshiba se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau pe o suprafata de pana la 20 – 29 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 14 kilograme avand dimensiunile de 27 x 83,1 x 29,3 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 63 x 80 x 30 centimetri si o greutate de aproximativ 42 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 42 dB la interior si de 46 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 8 RAS-10G2KVP-E dispune de o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum de 485 W/h la racire), o capacitate de incalzire de 14330 BTU/h (cu consum de 580 W/h la incalzire), dar si de un sistem superior de filtrare a aerului (filtru Cold Plasma + filtru IAQ) pentru a imbunatati calitatea aerului interior. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care ajunge rapid la temperatura setata si o mentine constanta cu un nivel redus de zgomot si un consum minim de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius si la una maxima de 46 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, noul aparat de aer conditionat DaiseiKai 8 de la Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, 3D Air flow, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, Sleep Mode, Dezgetare automata, 24h Timer, Silent Mode si Auto-diagnoza). Mai exact, functia Auto Restart reporneste automat intreg sistemul de climatizare, in cazul unor intreruperi de curent sau deconectari accidentale, la setarile sale anterioare. In plus, functia Sleep Mode ofera temperatura cea mai confortabila atunci cand dormiti, iar functia Hi-Power atinge rapid la temperatura setata.

Părerea noastră despre produs

Noul aparat de aer conditionat Toshiba DaiseiKai 8 RAS-10G2KVP-E asigura un nivel redus de zgomot, o temperatura optima la interior si eficienta energetica superioara, in timp ce acesta ofera o curatare completa a aerului ambiant, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximtiv 20 – 29 de metri patrati. Acestea fiind spuse, noul echipament de aer conditionat DaiseiKai 8 de la Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui nou sistem de climatizare silentios si foarte eficient, cu un compresor de inalta performanta, un sistem superioar de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret pe masura dotarilor sale de foarte bune.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat ultra-performant si de buna calitate, pe care il recomand persoanelor alergice sau familiilor cu copii mici. Este elegant si foarte silentios, are un consum minim de energie si este perfect pentru o sufragerie de pana la 25 de metri patrati.

Am achizitionat acest sistem de climatizare pentru eficienta energetica superioara si sistemul avansat de filtrare a aerului. Se potriveste de minune in sufragerie, consumul este unul cat se poate de redus, iar filtrele inclus promit curatarea in totalitate a aerului ambiant.

Este un echipament de aer conditionat din gama rezidentiala, complet din toate punctele de vedere. Arata bine pe perete, nu produce mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste / incalzeste foarte bine o sufragerie de aproximativ 23 de metri patrati.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest sistem de climatizare pune accent pe calitatea aerului si eficienta energetica, ci nu pe puterea de racire/incalzire. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere celor care dispun de un asemenea buget sau pun sanatatea lor pe primul loc.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT